Як привабити фінансову удачу на китайський новий рік: названо п'ять популярних способів

У п'ятницю, 12 лютого, за східним гороскопом настає рік Білого Металевого Бика, який відзначають в Китаї, а також деяких інших країнах Азії. В цей день на Сході прийнято проводити ритуали і обряди для притягування фінансової удачі.

Деякі з цих обрядів опубліковано на сайті dailyhoro.

Задобрювання Бика

Найпростіший і найнадійніший спосіб - проявити повагу до символу прийдешнього року. Для цього можна купити фігурку бика, поставити її на видному місці і оточити її монетами різного номіналу. Бажано при цьому вимовити вголос: "Що Бикові добре, те й людині солодке. Гроші тобі віддаю, щоб дарував ти нам радість". Чіпати фігурку після цього не можна до наступного Нового місяця, 13 березня. Монетки повинні весь час залишатися поруч з Биком, щоб приваблювати фінансову удачу.

"Грошовий мішечок"

Для цього ритуалу знадобиться мішечок з натуральної тканини червоного кольору. У нього потрібно покласти три монетки і жменю рису і повісити на вхідні двері в день китайського Нового року. Виходячи з будинку на ділову зустріч, шопінг або на роботу, потрібно подивитися на мішечок і вимовити: "Монетка сюди, монетка туди. З дому одну, а додому дві". Цей фінансовий оберіг і талісман буде служити цілий рік.

Обряд звільнення

Цей обряд потрібно проводити в усамітненні, для нього використовують купюру будь-якого номіналу, червону нитку і свічку. Купюру треба обмотати червоною ниткою, зав'язати подвійним вузлом і піднести до запаленої свічки так, щоб звисаючий кінець загорівся. Нитка повинна догоріти до самої купюри і звільнити її. Таким чином звільниться і власник купюри - від невпевненості і фінансових блоків. Підпалювати нитку потрібно зі словами: "Вузлик мій, розв'яжися, та допомогти не полінуйся. Позбавлятися від кайданів, від недобрих слів. Полум'я, дай мені силу і удачу, щоб вирішив(ла) будь-яку я задачу".

Обряд з червоним конвертом

Для цього магічного ритуалу знадобиться один або кілька червоних конвертів, в яких в Китаї заведено дарувати на новорічні свята гроші своїм близьким. Роздавати конверти з грошима потрібно неодмінно правою рукою. За повір'ям, віддаючи комусь гроші, ви даєте їх Всесвіту "під відсотки" і в майбутньому вони повернуться сторицею.

Обряд з фруктами

У китайський Новий рік прийнято накривати багатий святковий стіл, на якому обов'язково повинні бути апельсини та мандарини. Ці фрукти вважаються головними магнітами фінансової удачі. Підійдуть також лимони і грейпфрути. Смакуючи ці фрукти, ви тим самим привабите в дім фінасову удачу.

Як повідомляв "Апостроф", 2021 обіцяє бути досить успішним майже для всіх знаків, але у Бика є і свої любимчики. Астрологи назвали відразу шість знаків Зодіаку, які можуть розраховувати на особливу удачу.