RU  UA  EN

Субота, 5 жовтня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 44.90
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

5 жовтня

4 жовтня

Всі новини

Названо чотири найдопитливіших знака Зодіаку - вічно сунуть ніс в чужі справи

Астрологи визначили знаки Зодіаку, представників яких відрізняє особлива увага до життя інших людей і всього, що відбувається навколо.

Відповідний гороскоп опубліковано на сайті "Яндекс Дзен".

Близнюки

Представників цього знаку вважають одним з найбільш допитливих, їх тягне в чужі справи, їм подобаються інтриги і скандали. Відмітна риса Близнюків - здатність легко дізнаватися про чужі таємниці, що дає їм можливість використовувати їх на свою користь. Представники цього знаку люблять новини про особисте життя сторонніх людей. Часто таким чином вони намагаються заповнити порожнечу в своєму особистому житті.

Діва

Дів приваблює все, що їм здається важливим і цікавим, але свою цікавість вони вміло приховують під покровом бажання допомогти. Співчутливість представників цього знака в чужих справах пояснюється їх надмірною цікавістю, яка заснована на переконанні Дів у тому, що той, хто володіє інформацією, той володіє світом. Вони люблять сунути свій ніс у всі сфери і питання, видаючи себе за профі.

Терези

Представники цього знаку приховують свою цікавість, однак всю інформацію, в тому числі плітки відстежують дуже уважно. Терези тактовно безпосередньо не випитують інформацію, але із задоволенням поговорять по душах і навіть запропонують пораду, щоб дізнатися всі подробиці. Вони буквально живуть чужими історіями і ситуаціями і дуже люблять дізнаватися про секрети інших людей.

Стрілець

Представники цього знаку надзвичайно комунікабельні і в той же час цікаві. Стрільцям подобається дізнаватися про цікаві події в житті інших людей, при цьому вони тут же розкажуть про все, що їм стало відомо. Представники цього знака вміють створювати емоційний хаос навколо себе і оточуючих, постачати інших людей корисними порадами, щоб виглядати більш корисними і авторитетними.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали представників зодіакального кола, яких чекає важка старість. Вийшовши на пенсію, ці знаки найчастіше стикаються з самотністю і злиднями.