RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

Чотири знака Зодіаку є "богами шопінгу" - тринькають гроші наліво і направо

Раніше астрологи розповіли про найжадібніших представників гороскопу, тепер же вони назвали чотири найбільш марнотратних знака Зодіаку.

Про це пише ресурс "Слова і фрази".

Овен

Овни не вміють сказати собі "ні", тому є великими розтринькувачами. Вони можуть витратити все до останньої копійки просто тому, що у них є така можливість. Єдиним стримуючим фактором для них є ненависть до боргів. Навіть заради виконання своєї мрії ці люди не стануть влазити в борги і брати кредити.

Стрілець

Стрільці можуть витратити весь місячний бюджет за один день. Вони вміють заробляти і накопичувати, але й витрачати теж люблять так, як ніхто інший. Для них найголовніше, щоб покупки доставляли радість. Якщо вони впевнені, що річ їм потрібна, ніякі доводи розуму не зупинять Стрільця.

Водолій

Водолій хоче володіти всіма новинками, він просто одержимий сучасними технологіями і хоче отримувати все най-най. Вони не замислюються про практичність покупки, головне, що у них є все найкраще. У представників знака є надмірна тяга до самовираження через речі, яка змушує їх безконтрольно витрачати гроші.

Риби

Ці люди настільки щедрі, що це може стати справжньою проблемою. Вони завжди поспішають допомогти всім, хто потребує з числа друзів і близьких. Вони багато працюють і віддають всі сили на заробітки, а потім спускають все на оточуючих. Крім того, Риби також дуже люблять купувати дорогі дрібнички.

Як писав "Апостроф", сім знаків Зодіаку зможуть почати нове життя в березні. Їм буде везти в усьому і звалиться багато грошей.