RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

Чотири чоловіки по знаку Зодіаку можуть перетворити сімейне життя на "пекло" - з ними буде дуже складно

Астрологи, які раніше назвали найкращих бабусів і дідусів по знаку Зодіаку, визначили, хто з представників зодіакального кола стане найгіршим чоловіком.

Про це пише портал "Яндекс. Дзен".

4. Діва

Чоловікам цього знаку притаманні безліч характеристик-крайнощів, які роблять життя з ним нестерпним. Занудство і самокритичність Дів в сукупності дає величезний комплекс неповноцінності, їх відданість межує з сильними ревнощами,а терпіння йде поряд з сильною вразливістю. Тому з таким чоловіком було б дуже складно жити, проте їх виручає прагматизм і навик згладжування гострі кути за вкрай критичних обставин (якщо, звісно, прагматизм Дів не переплітається до божевільною педантичністю).

Чоловіки-Діви надто вперті і залежні від сумнівів у своїй обраниці, що робить цих чоловіків лідерами серед одинаків. До того ж, протиріччя, якими повниться натура Дів, самообмеження, усамітнений спосіб життя - все це призводить до таких сумних наслідків як імпотенція.

3. Козеріг

Будувати сімейні стосунки з тим, хто в принципі недолюблює жінок - нелегке випробування. Адже саме таку репутацію отримало більшість чоловіків-Козерогів. В своїй сім'ї Козероги грають роль деспота або тирана, а у шлюб Козероги вступають тільки з тими жінками, від яких вони мають найбільшу вигоду і найменше складнощів. Козероги не люблять компромісів і не поступаються своїй половині. Також ці чоловіки вкрай скупі на похвалу або компліменти, проте коли мова заходить за критику, то тут вони головні.

У Козерогів жоден мускул на обличчі не здригнеться в той час, коли їх половина буде вмиватися сльозами від образи через його жорстокість і свавілля, однак вони самі можуть страждати від власної черствості і манії величі.

2. Водолій

Чоловіки-Водолії дуже рідко охоче одружуються, а потім живуть у шлюбі, не відчуваючи ні радості, ні щастя. Будучи в шлюби, Водолії присуджують собі роль глави сім'ї, а відносини в родині доводять до деспотизму. Якщо ж приводів для грюкання кулаком по столу немає, вони самі його придумають, проведуть розслідування і винесуть свій вердикт. Тож не дивно, що найбільший відсоток розлучень відбувається саме у Водоліїв. Цей чоловік спочатку буде доводити свою кохану до зриву, а після піде на шлюборозлучний процес.

Представникам даного знаку Зодіаку простіше жити у власному світі ілюзій, який відрізаний від реальності.

1. Рак

Лідерами цього рейтингу стають чоловіків-Раки, хоча з першого погляду може здатися, що кращого супутника життя, ніж Рак, не існує. Представники сильної статі, народжені під знаком Рака, навідріз відмовляються бути відповідальними за свою сім'ю і бути тієї самої кам'яною стіною, за якою повинна відчувати себе жінкою його половина. Чоловіки-Раки не здатні боротися з труднощами, вони з легкістю перекладуть вирішення складних питань на свою дружину. Цим чоловікам постійно потрібні матусі, няні, а ще для них немає нічого страшнішого, ніж покинути свою зону комфорту.

До того ж чоловіки Раки схильні необгрунтовано ревнувати свою половину і мають нездорове почуттям власництва. Коли чоловіки Раки одружуються на жінках, які сильні характером і волею, то вони поступово стають матрацами. Без того сильна пасивність цих чоловіків посилюється, а шлюбний союз руйнується.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали чоловіків за знаком Зодіаку, які довго "ховаються за маминою спідницею".