RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Шість жінок за знаком Зодіаку розрив відносин перетворює в фурій - можуть мстити роками

Астрологи назвали найбільш мстивих жінок за знаком Зодіаку.

Про це повідомляє ресурс soulpost.ru.

Рак

Їх емоційність не дає їм прощати образи. Особливо це стосується колишніх партнерів. Вони будуть намагатися повернути відносини, виводити чоловіка з себе і психувати. Раки не розуміють простих пояснень - ними керують емоції.

Лев

Зарозумілі та егоїстичні Леви зможуть насолити будь-кому. Колишнього вони в спокої не залишать і не пробачать йому розрив відносин. Вони будуть намагатися довести, що ви покинули їх марно і багато втратили.

Терези

Вони втрачають контроль, коли щось іде не за планом. Тому закінчення відносин може завдати удару, на який відреагують емоційно. Вони в будь-якому випадку спробують принизити колишнього партнера, щоб той відчув всю гіркоту їх образи.

Скорпіон

У ситуації з розставанням колишньому однозначно варто остерігатися Скорпіонів. Такі жінки почекають на відповідний момент і "нападуть". Вони зможуть домогтися бажаного.

Телець

Вперті Тельці часто не готові закінчувати щось не по своїй волі. Тому при розриві будуть полювати за партнером. Але налаштовані представниці цього знака досить агресивно.

Риби

Вони не прощають образ і не забувають їх. Ненависть просто кипить зсередини, коли з ними повелися не дуже добре. Тому вони не відстануть від колишнього довгий час.

Як повідомляв "Апостроф", міжнародний жіночий день - це, звичайно, свято для всіх жінок. Але, за даними астрологів, деяким пощастить в цей день більше за інших.