RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Слід зважувати кожне слово - для чотирьох знаків Зодіаку 9 березня буде дуже непростим днем

За прогнозом астрологів, вівторок, 9 березня, буде непростим днем для представників чотирьох знаків Зодіаку.

Відповідний гороскоп опубліковано на сайті intex-press.

Близнюки

Представникам цього знаку потрібно бути дуже уважними до того, що вони говорять, випадковим словом можна нанести образу і зруйнувати гідні зв'язки. Краще в цей день не жартувати і не робити необдумані вчинків. Не рекомендуються також дорогі покупки. У той же час у Близнюків з'явиться шанс зав'язати вигідне знайомство.

Діва

У представників цього знаку можливі конфлікти з друзями через непотрібні амбіції, зроблена в цей день помилка може призвести до численних проблем. Слід бути обережнішими у фінансовій сфері, вчасно віддавати борги і не вплутуватися в сумнівні авантюри.

Стрілець

Представникам цього знаку доведеться відповідати за нанесену раніше образу, можливі конфлікти з людьми, з якими вони недавно познайомилися. Бажано не брати участь в вечірниках, не зловживати алкоголем і приділити увагу своєму здоров'ю.

Риби

Представники цього знаку можуть відчути вигоряння і втому, тому не слід відволікатися на дрібниці і займатися тільки важливими питаннями. У цей день може з'явитися перспективна пропозиція, вдалими будуть прогулянки і невеликі подорожі.

Як повідомляв "Апостроф", астрологи назвали п'ять "фатальних" жінок за знаком Зодіаку.