RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Названо п'ять знаків Зодіаку з "руйнівним" характером - відносини з ними побудувати дуже складно

З деякими людьми кожна зустріч може стати важким випробуванням, і частково проблема в тому, що на них впливає не тільки середовище, а й сузір'я, під яким вони народилися. І найскладніше налагодити спілкування з п'ятьма наступними знаками зодіаку.

Про це пише marakuya.

Скорпіони

Скорпіони мають силу, яка може відштовхнути людей, вони не схильні рахуватися з чужою думкою. При цьому якщо для вирішення робочих питань це може бути корисно, то в родині це сильно шкодить. Скорпіони є найбезжаліснішими і мстивими серед зодіакальних представників. Вони не прощають помилок і слабкостей, але завжди винагороджують переможців. Слід враховувати, що Скорпіон завжди сам суддя, прокурор і кат.

Козероги

Козероги не визнають авторитетів, але себе схильні підносити до небес, вони цілеспрямовані, але іноді в гонитві за бажаним переходять всі межі. З Козерогами важко домовлятися, якщо вони щось вирішили, то перенаправити їх майже неможливо. Також вони терпіти не можуть компромісів, що додає складності в спілкуванні з ними.

Близнюки

Близнюки часто непередбачувані, і оточуючим необхідно під них підлаштовуватися. Компаніями Близнюки не цікавляться і не звикли рахуватися з бажаннями інших. Їм складно догодити і, якщо вони не отримують те, що хотіли - вони стають підступні і жорстокі. У близьких Близнюків є всього два варіанти - догоджати їм або готуватися до атаки.

Раки

Раки люблять шукати складності для себе, вони приймають близько до серця навіть дрібниці. Їх не можна змушувати нервувати, не давати приводу для сумнівів у собі. Раки мають звичку ходити "в себе". Представники даного знака отримали репутацію хороших маніпуляторів, вони вміють викликати почуття провини навіть у тих, хто не причетний до їх проблем.

Водолії

Водолій сам по собі є вільною людиною і чужих думок слухати не любить. Представники даного знака не люблять визнавати помилок, багато сперечаються, намагаються залишити останнє слово за собою. Водолій може пригнічувати чужу волю, а якщо його намагатися підпорядкувати, то він без коливань піде.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали найщасливіші знаки Зодіаку.