RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Названо три найвульгарніших знаки Зодіаку - люблять прямоту і не знають сорому

Астрологи визначили, під якими знаками Зодіаку народжуються найбільш вульгарні люди, які відрізняються прямотою і не добирають ввічливих слів.

Відповідний гороскоп опубліковано на сайті "Яндекс. Дзен"

Овен

Представникам цього знаку протегує войовничий Марс, тому вони не відрізняються вишуканими манерами і тонкою душевною організацією. Їх дратують люди, які не можуть прямо висловити свою думку, а самі ж вони відкриті та вільні в поведінці і не люблять висловлюватися в піднесеній манері. Їхні думки часто обертаються навколо сфери сексу, тому нерідко від них можна почути якусь вульгарність. Почуття сорому їм мало знайоме.

Скорпіон

Представники цього знаку не будуть говорити непристойні речі там, де це недоречно. Однак, перебуваючи під владою потужного, некерованого і пристрасного Плутона, в своєму природному стані вони виражаються прямо, цинічно і навіть жорстко. Також вони люблять іронію і чорний гумор. Серед Скорпіонів переважають сильні особистості, які дивляться на світ без рожевих окулярів і не схильні нічого романтизувати. У сексі вони бувають розпусними.

Стрілець

Представники цього знаку відчувають слабкість до вульгарним жартів і непристойностей, хоча їм протегує Юпітер - планета широких можливостей і розширення кругозору. Однак вульгарні слова допомагають їм краще охарактеризувати ситуацію, ніж сотня пристойних виразів. Стрільці люблять прямоту і чесність, тому без збентеження висловлюють свої думки як є, без цензури. Для Стрільців також характерні жарти "нижче пояса" і непристойні анекдоти.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали знаки Зодіаку, які можуть легко відкрити свій бізнес - у них все вийде.