RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Астрологи назвали головних щасливчиків квітня - особлива удача чекає три знаки Зодіаку

Астрологи, які раніше назвали знаки Зодіаку, яким влітку 2021 року пощастить у фінансових справах, визначили головних везунчиків квітня - цим людям буде посміхатися удача і у них все вийде.

Про це пише видання "Московський комсомолець".

Рак

Представники знаку Раку зможуть в квітні досягнути неймовірних успіхів, якщо вийдуть зі своєї "зони комфорту" і подивляться на звичні речі зовсім іншими очима. Квітень обіцяє Ракам творчі відкриття, натхнення і кінець "чорної смуги". Зірки прогнозують, що у квітні ви зможете об'єднати навколо себе дуже багато однодумців, завдяки яким втілите в життя свої задуми.

Діва

Діви з самого початок квітня будуть здивовані тією кількістю перспектив, що їх оточать. Широкий вибір можливостей може сильно спокушати, але поспішіть - зволікання з прийняттям рішення може зіграти з вами злий жарт. Саме в цьому місяці удача вам посміхнеться, а старі проблеми з легкістю будуть вирішені.

Стрілець

Представники цього знаку у квітні стануть одними з головних "везунчиків". У Стрільців з'явиться багато ресурсів - як духовних, так і матеріальних. Квітень додасть вам сили на звершення задумів, які приведуть до збільшення доходів. Не бійтеся своїх ідей, адже саме вони будуть передумовами вашого яскравого і різноманітного життя.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, які зможуть створити сім'ю в 2021 році.