RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Чекає приємна нагорода: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 11 квітня

Астрологи, які раніше назвали представників зодіакального кола, яким другий місяць весни принесе успіх в професійному середовищі, склали гороскоп на неділю, 11 квітня, для всіх знаків Зодіаку.

Про це пише видання "Слова і фрази".

Овен

Зірки радять Овнам бути уважнішими до прохань близьких. Вирушаючи в магазин, перевірте, чи є гроші в гаманці. Через неуважність ви можете забути їх вдома.

Телець

Тельцям варто приділити більше уваги своєму здоров'ю. Будьте уважні і не ведіться на маніпуляції з боку чужих людей.

Близнюки

Гороскоп радить Близнюкам в цей день вийти за межі комфорту. Таким чином ви зможете побачити себе з іншого боку і навчитеся діяти в непередбачуваних ситуаціях.

Рак

Для Раків цей день принесе успіх в усіх справах. Ви зможете виконати все із запланованого, а увечері можете отримати повідомлення від людини, з якою давно обірвали контакт.

Лев

Леви сьогодні можуть постати перед непростим вибором, що їм не дуже сподобається. Не варто відкривати душу і шукати розради у малознайомих людей.

Діва

Астрологи радять Дівам довіритися в цей день своїй інтуїції. У другій половині дня вас чекає приємна зустріч з людиною, яка раніше була вам близька.

Терези

Терези сьогодні не повинні зациклюватися на негативі. Спробуйте самостійно позбутися від думок, які вас гнітять. Краще займіться справами, які вас надихають.

Скорпіон

Скорпіонів чекає виключно успішний день - вам буде вдаватися абсолютно все. Ранок ви почнете з посмішки, адже прокинетеся натхненними і радісними.

Стрілець

Постарайтеся знайти для себе джерело позитивної енергетики і зарядитися нею на цілий день. Вона вам допоможе у виконанні багатьох справ, а також в постановці цілей на майбутнє.

Козеріг

Сьогодні в житті Козерогів виникнуть ситуації, в яких доведеться проявити притаманне вам благородство і розсудливість.

Водолій

Щоб зробити цей день кращим, постарайтеся активувати свою уяву і здібності. Не треба чекати завтрашнього дня або людей, які подарують вам правильні емоції. Навчіться їх створювати самостійно.

Риби

Зірки радять Рибам визначитися, чим вони хочуть займатися в житті надалі. Чітке розуміння своїх цілей і бажань допоможе швидко їх реалізувати.

Як повідомляв "Апостроф", у травні 2021 року для чотирьох знаків Зодіка зірки приготували зміни і яскраві враження. За словами знаменитої провісниці Ванги, цим щасливчикам посміхнеться фортуна.