RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Вісім знаків Зодіаку в квітні отримають нагороду за завзятість і обережність

Астрологи, які раніше розповіли, кого чекає "грошовий дощ" в квітні, назвали щасливчиків Зодіаку, кому пощастить в п'ятницю, 16 квітня.

Про це пише видання AstroZodiak.

Овен

День складається досить напружено, але в результаті ви досягнете успіху. У вас можуть виникнути розбіжності з оточуючими: ви намагатиметеся відстояти свою точку зору, але це не призведе ні до чого, окрім сварок і образ. Успіху в роботі можна досягти, якщо працювати самостійно, приймати важливі рішення, ні з ким не радячись. В особистих стосунках теж краще покладатися на власну інтуїцію: саме вона дає найкращі підказки. Серйозні проблеми навряд чи виникнуть, але похвилюватися доведеться. Зараз ви гостро реагуєте на будь-які дрібниці, не завжди можете контролювати емоції. Лише в кінці дня вдасться повернути душевну рівновагу.

Телець

Ви досягнете успіху завдяки вмінню знаходити спільну мову з людьми: і з хорошими знайомими, і з тими, кого бачите вперше. Плідно пройдуть ділові зустрічі. Романтичні побачення теж не розчарують: вони будуть сповнені приємних сюрпризів. Ви успішно вирішите фінансові питання, зробите вдалі покупки або вкладете гроші в якийсь багатообіцяючий проект. Порадує спілкування з друзями. Разом можна весело провести час або зайнятися справою, яка цікава для всіх. Ви багато чому навчитеся, майже не докладаючи для цього зусиль, і отримаєте інформацію, яка незабаром стане в нагоді.

Близнюки

Зірки радять бути обережними на початку дня. Це неспокійний час принесе нові проблеми і турботи, а також приводи для хвилювань. Але з усім можна впоратися, якщо зберегти самовладання. До кінця дня посилюється вплив позитивних тенденцій і з'являється шанс успішно впоратися з важливими справами. Підтримка давніх союзників буде дуже корисною. Це відповідний день для того, щоб поговорити з родичами про сімейні справи, обговорити питання, важливі для всіх. Відверта розмова з коханою людиною дозволить покласти край непорозуміння.

Лев

В цей день не варто розраховувати на легкі перемоги. Які б справи ви не планували на цей день, вам доведеться докласти зусиль, щоб з ними впоратися. На роботі можливі якісь несподівані події, які змусять відмовитися від задуманого раніше, але вам вдається уникнути серйозних конфліктів. Зараз багато що залежить від вас, але не намагайтеся взяти на себе відповідальність за все, що відбувається. Іноді вигідніше не боротися з несприятливими обставинами, а постаратися пристосуватися до них. Сьогодні саме такий день.

Діва

Ви багато чого досягнете, якщо не будете поспішати. Дайте собі час розібратися в ситуації, вивчити і зіставити факти. Не виключено, що ви отримаєте інформацію, яка стане в нагоді в роботі. Охоче допоможуть знайомі жінки, їхніх порад можна дослухатися без довгих роздумів. Можливі цікаві пропозиції про співпрацю. Сприятливий день для вирішення будь-яких побутових питань, наприклад, підготовки до ремонту, придбання побутової техніки. Увечері можливі приємні візити, зустрічі з людьми, за якими ви останнім часом сумували.

Скорпіон

Дуже плідний день. Можна зробити чимало корисних справ і домогтися успіхів у роботі. Ви не боїтеся ставити перед собою високі цілі і успішно долаєте перепони, які виникають на шляху. Буде шанс отримати підтримку впливових людей, яка виявиться дуже корисною. Цей день підходить для вирішення юридичних питань, а також для того, щоб домовлятися про довгострокову співпрацю. Майте на увазі, що розраховувати краще на власні сили. І колеги, і партнери по бізнесу, і навіть друзі сьогодні будуть дуже зайняті і навряд чи зможуть прийти вам на допомогу.

Козеріг

Не витрачайте час даремно, вас чекають великі справи. Ви встигнете навіть більше, ніж очікували, якщо ще вранці визначитеся з пріоритетами. Ваші життєрадісність і ентузіазм до душі оточуючим, багато з них будуть раді допомогти вам в здійсненні задуманого. Ймовірні цікаві знайомства, які покладуть початок не тільки діловим відносинам, а й романтичній історії. Особливо сприятливим день буде для тих, хто займається комерційною діяльністю. Такі Козероги можуть укласти вигідні угоди. Не виключені подарунки та інші приємні сюрпризи.

Водолій

У першій половині дня можна досягти помітних успіхів у роботі. В першу чергу це відноситься до тих, хто трудиться самостійно. Іншим Водоліям доведеться витратити якийсь час на те, щоб домовитися з колегами і партнерами про спільні дії. Чим ближче до вечора, тим важче стане порозумітися з оточуючими. Здається, що вони недооцінюють вас, не помічають ваших старань. Уникайте незапланованих покупок: навряд чи вони будуть вдалими. Поводитися з грошима сьогодні стоїть особливо дбайливо, не можна витрачати їх на дрібниці.

Як повідомляв "Апостроф", астрологи назвали три знаки Зодіаку, яким має особливо пощастити на початку літа 2021 року.