RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Часто потрапляють в безглузді ситуації - астрологи назвали три найбільш незграбних знаки Зодіаку

Астрологи, що раніше визначили "сірих мишок" гороскопу, назвали три найнезграбніші знаки Зодіаку - ці люди часто падають, втрачають речі або потрапляють в безглузді ситуації.

Про це пише видання UfacityNews.ru.

Риби

Народжені під знаком Риб володіють хорошою уявою, співчуттям і сильною інтуїцією, а ще дуже люблять мріяти. В той же час в реальному житті Риби дуже хаотичні і незграбні. Вони бачать власні помилки набагато більшими, ніж вони є насправді, а це заважає знаку Зодіаку оперативно впоратися з проблемою.

Телець

Тельці завжди хочуть тримати все під контролем, але їхньої уваги в деяких ситуаціях для цього недостатньо і їм просто не вдається це зробити. Гнучкість і спонтанність не є сильними сторонами Тельця, тому йому складно справлятися з незапланованими ситуаціями. При цьому люди, народжені під знаком Тельця, мають досить розвинене почуття гумору, що дозволяє їм з легкістю переносити невдачі.

Близнюки

Народжені під знаком Близнюків можуть бути дуже імпульсивними і швидко виконувати завдання, які їм насправді не підходять. Через свою самовпевненість Близнюки часто потрапляють у незручне становище. А самокритичність представників даного знаку не залишає їм можливості прощати собі власні помилки.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали трьох головних невдах за знаком Зодіаку - невезіння переслідує їх все життя.