RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Названо п'ять найбільш дратівливих знаків Зодіаку - можуть "вибухнути" через дрібниці

Астрологи назвали п'ятірку знаків Зодіаку, представники яких відрізняються дратівливим характером і бурхливо реагують на кожну дрібницю.

Відповідний гороскоп опубліковано на сайті Volkovysk.

Овен

Представників цього знаку вважають самими запальними і буйними, вони в один момент можуть зірватися на крик і навіть влаштувати бійку, якщо щось йде не так, як їм хочеться. При цьому вони також швидко остигають.

Діва

У представників цього знаку викликають крайнє невдоволення чужі помилки і недосконалість. Коли вони починають дратуватися, їх критика стає гострою і болючою, але користі від цього - жодної.

Скорпіон

Представники цього знаку вважають, що точно знають, як потрібно жити, їх дратують спроби з ними сперечатися, а також чужа дурість, через яку необхідно пояснювати прості речі. При цьому вони добре володіють собою і можуть вгамувати емоції, якщо захочуть.

Козеріг

Представники цього знаку мають репутацію дратівливих зануд, які чіпляються до будь-якої помилки або неточного формулювання, а також терпіти не можуть ледарів і нероб. Хоча при цьому вони залишаються зовні спокійними, їх поведінка дратує інших людей, а причіпки бувають частими і уїдливими.

Водолій

Представники цього знаку багато речей у житті вважають неприйнятними і для їх усунення готові на радикальні вчинки і дії, аж до насильства. Вони знають, як стримувати емоції, але цими знаннями користуються рідко.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи розповіли, які знаки Зодіаку мають схильність до кримінальних вчинків.