RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Вірте в удачу і не здавайтеся перед проблемами: гороскоп на 21 квітня для всіх знаків Зодіаку

Раніше астрологи розповіли, кому з представників гороскопу травень дасть шанс зустріти кохання, а тепер вони дали прогноз для всіх знаків Зодіаку на 21 квітня.

Про це пише "Слова і фрази".

Овен

Важливо реально оцінювати те, що відбувається і тоді успіх і визнання гарантовані. Астрологи радять провести час з дітьми, з'явиться можливість стати ближче.

Тілець

Хороший день для вирішення особистих проблем і духовного розвитку. Це дасть плоди у вигляді впевненості у власних силах і внутрішньої гармонії.

Близнюки

День може бути важким, але поступово представникам знака вдасться вирішити всі сімейні проблеми і відчути себе господарями становища. Вірогідні віщі сни.

Рак

Емоції багатьох Раків набудуть більшої глибини і яскравості. Астрологи радять присвятити день сім'ї і близьким родичам і доставити їм радість.

Лев

Леви будуть дуже романтично налаштовані. Визнання і успіх додадуть впевненість в завтрашньому дні і допоможуть впоратися навіть з деякими проблемами зі здоров'ям, надавши спокою.

Діва

Представники знака наповняться новою творчою енергією, стануть більш активними. Це позитивно вплине на їх відносини з близькими і важливими людьми.

Терези

Керуючись ідеєю добра і справедливості, Терези зможуть об'єднати навколо себе однодумців. Можливі романтичні зустрічі з далекосяжними наслідками.

Скорпіон

День може бути нелегким - Скорпіони будуть відчувати роздратування і втому, їх буде переслідувати невезіння. Астрологи радять утриматися від необдуманих вчинків.

Стрілець

Стрільці зможуть з високо піднятою головою зустріти труднощі дня. Їх чарівність зросте, хороший день для того, щоб вирішувати наболілі питання в особистому житті.

Козеріг

День сприятливий для поїздок і подорожей. Нові плани потребують активності, розширення кола знайомств, встановлення ділових контактів.

Водолій

У фінансовій сфері намічається підйом, однак непередбачені витрати поглинуть левову частку прибутку. Ймовірно нове знайомство, але зірки радять проявити обережність.

Риби

Початок дня сприятливий для індивідуальної діяльності. У відносинах з партнерами і при укладанні угод важливо не втрачати почуття реальності: вірогідні обман або фінансові втрати.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи розповіли, для яких знаків Зодіаку травень буде успішним у фінансовому плані.