RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Удача йде в руки семи знаків Зодіаку - втілять найсміливіші плани

Астрологи розповіли, кому з представників гороскопу п'ятниця, 23 квітня, подарує прекрасні шанси і можливості, а також які знаки Зодіаку будуть особливо щасливі в травні.

Про це пише Аstrozodiac.

Близнюки

Обставини складуться найкращим чином, Близнюки зможуть досягти значних успіхів. Однак для цього доведеться потрудитися. Вірогідні нові знайомства і початок бурхливого роману. У складних ситуаціях представникам знака допоможе дипломатичність.

Діва

День буде плідним і насиченим. Зірки радять зберігати розсудливість і не ризикувати, якщо цього можна уникнути. Стане в нагоді раніше отриманий досвід. Не виключені розбіжності з близькими, які не підтримують планів Дів.

Водолій

Представники знаку будуть сповнені енергії, вони з радістю візьмуться за нові справи. Однак астрологи радять почати з того, що добре знайоме - так ви набагато швидше досягнете успіхів, а в другій половині дня братися за нове.

Лев

Леви зможуть реалізувати найсміливіші плани, їх інтуїція загостриться і допоможе зробити потрібний вибір. Життєвий потенціал буде високим - навіть якщо день буде насиченим, представники знака не будуть відчувати втоми.

Скорпіон

Хороший день для укладання угод і комерційної діяльності. Можливі зустрічі з людьми, які стануть не тільки вашими союзниками, а й друзями. Скорпіони можуть сміливо починати нові проекти - все вийде максимально вдало.

Стрілець

В цілому день буде вдалим, але не виключені дрібні і непорозуміння, втім вони не завадять Стрільцю рухатися до мети. Нові справи можуть виявитися складнішими, ніж ви очікували, але це не привід від них відмовлятися.

Тілець

День принесе багато хорошого, відкриє цікаві можливості. Можна укласти вигідні угоди, домовитися з кимось про співпрацю. Ви впораєтеся з усіма випробуваннями, знайдете вихід з неоднозначного положення, а головне - зрозумієте, куди рухатися далі.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали два знака Зодіаку, яким останній місяць весни подарує доленосну зустріч.