RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Названі чотири самих ощадливих знака Зодіаку - в старості бідувати НЕ будуть

Для цих знаків Зодіаку ощадливість не просто порожній звук. Їм не властиві підозрілі фінансові ситуації та ризикові авантюри, а ось підраховувати і планувати - саме те. Для них шанс зустріти безбідну старість набагато вища, ніж в інших.

Про це пише "Узнай всё!".

Тілець

Астрологи приходять до спільної думки, що Тільці вміють добре поводитися з грошима і якщо витрачають, то з розумом. Це не означає, що представники цього знака скупі, зовсім ні. Але якщо вже витрачати пристойну суму, то на якісні речі, адже краса і затишок дуже важливі для їхнього життя. Тому не дивно, що ці Знаки Зодіаку будуть відкладати гроші, щоб в разі настання "чорного дня" не залишитися ні з чим.

Діва

Представники цього знака дуже акуратні та організовані. Дівам прекрасно вдається розпоряджатися своїми фінансами і накопиченнями. Вони навіть можуть вести блокноти з розрахунками і списками своїх витрат та окремо залишати суми грошей на різні потреби. Діви витрачають гроші відповідно до свого плану або коли дійсно потрібно.

Козеріг

Бездумно спустити гроші на все, що подобається - це не про нього. Цьому знаку Зодіаку подобається скромність, яка межує з аскетичністю. Козероги не скупі, просто вони цінують якість і мають високі вимоги придбаний речей. Але попри таку ощадливість вони можуть "сліпо" допомагати близьким при цьому віддавши все до копійки.

Рак

Людям Знака Зодіаку Рак важливий як матеріальний, як і душевний комфорт. Чутливі Раки відчувають потребу в захисті та спокої, а гроші їм у цьому допомагають. Раку важливо мати "запасний план". Вони часто вкладають гроші у свій будинок і вміють розставляти пріоритети, якщо мова йде про великі витрати. Їх заспокоює думка про те, що вони мають свої заощадження.

Раніше "Апостроф" писав про найщасливіших знаків Зодіаку, яким всі заздрять.