RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

19 травня

Всі новини

Названо п'ять найдурніших знаків Зодіаку - роблять в житті великі помилки

Астрологи розповіли про найрозумніших представників гороскопу назвали п'ять найдурніших знаків Зодіаку.

Про це пише Vesiskitim.

Риби

Риби вважаються найбільш нерозумними серед всіх знаків Зодіаку. Насправді вони розумні, але деколи здійснюють елементарні помилки і довіряють своє життя будь-кому, хто переконає їх, що знає, як краще.

Овен

Ці люди розумні і різнобічні, але часто помиляються в момент прийняття важливих рішень. Вони дуже емоційні й імпульсивні, через що у оточуючих може скластися враження, що Овни дурні.

Тілець

Тільця підводить його довірливість. Вони недооцінюють свої можливості і часом довіряють поганим людям, які часто їх підводять. Через це представники знака дуже засмучуються і втрачають розсудливість.

Стрілець

Стрілець розумний і різнобічно розвинений, але його слабке місце - невміння розбиратися в людях. Вони нерідко опиняються під впливом не тих людей. Зрозумівши, що їх обдурили, представники знака надовго закриваються.

Козеріг

Це працьовиті і недурні люди. Вони планомірно йдуть до своєї мети, але як-тільки чогось доб'ються, схильні розслаблятися і не особливо замислюватися про наступні кроки. До того ж Козеріг емоційний і нестриманий.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали чотири найупертіших знака Зодіаку, які звернуть гори, але доб'ються свого.