RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

Всі новини

У травні на багатьох чекає успіх і удача: гороскоп для всіх знаків Зодіаку

Астрологи склали гороскоп на середу, 12 травня, розповівши про особливості цього травневого дня для представників кожного знаку Зодіаку.

Відповідний гороскоп опубліковано на сайті slovofraza.

Овен

З'явиться шанс досягнути професійного успіху, який позитивно позначиться на матеріальному становищі. Бажано прислухатися не тільки до інтуїції, а й до здорового глузду, не піддаватися емоціям.

Телець

Приголомшлива працездатність в цей день позитивно позначиться на результатах роботи. Труднощі, які можуть виникнути в другій половині дня, будуть легко і вдало вирішені.

Близнюки

Ймовірні несприятливі кадрові перестановки на службі, можливий конфлікт з керівництвом або співробітниками. Бажано не укладати в цей день договорів.

Рак

В цей день буде переважати прагнення до порядку, прагматизм в емоціях і відносинах. Діяльність в будь-якій сфері не принесе швидких результатів.

Лев

Сьогодні слід уникати упередженого думки і суб'єктивних оцінок, подолати емоційну нестійкість допоможе поглиблення в робочі справи.

Діва

Вдало складеться спілкування з близькою людиною, нові знайомства можуть перерости в романтичні відносини. Активність на роботі буде помічена і оцінена керівництвом.

Терези

У відносинах з близькими людьми буде повне взаєморозуміння, корисно проводити колективні заходи. Самотні представники знаку можуть пережити нове короткочасне захоплення.

Скорпіон

З'явиться можливість поправити своє матеріальне становище або піднятися кар'єрними східцями. Авторитет в очах начальства і колег підніме широта поглядів, чесність і прямота, відповідальність і цілеспрямованість.

Стрілець

Сьогодні вдасться реалізувати задумане або пожинати матеріальні плоди своєї напруженої діяльності. Слід уникати поспішних рішень, стриманість і розсудливість обернуться реальної вигодою.

Козеріг

День сприятливий для соціальних контактів і знайомств, які можуть згодом стати фундаментом для просування по службі. Очікуються творчі, особисті або ділові перемоги.

Водолій

Слід уникати перенапруження, фізичних навантажень, зайнятися профілактикою хронічних захворювань. У цей день можливі труднощі у відносинах з колегами і близькими людьми, почуття будуть перевірятися на стійкість.

Риби

У цей день потрібно зайняти вичікувальну позицію, не розтрачувати сили через дрібниці. Підступність недоброзичливців або власні помилки можуть уповільнити намічені справи.

Як повідомляв "Апостроф", в травні в житті трьох знаків Зодіаку почнеться біла смуга.