RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

Сім знаків Зодіаку чекає важливий поворот в житті - зірки будуть на вашому боці

Астрологи назвали знаки Зодіаку, яких чекають важливі зміни в різних сферах життя в четвер, 27 травня.

Відповідний гороскоп опубліковано на сайті astrozodiac.

Водолій

Вдалою буде перша половина дня, коли на допомогу прийдуть старі знайомі, вірогідні несподівані грошові надходження і вигідні покупки. У другій половині дня доведеться обговорювати з близькими непрості питання, не виключені суперечки через гроші. Може виникнути необхідність витратити значні суми на вирішення побутових проблем.

Терези

У цей день добре пройде спілкування і вирішення важливих питань, не виключені вдалі збіги, які дозволять досягти бажаного. Можливі несподівані новини здалеку, які піднімуть вам настрій. Непогано складаються поїздки.

Діва

Сьогодні доведеться згадати про якихось старих ідеях і спробувати здійснити їх, при цьому слід довіряти своїй інтуїції. Добре вийде знайти спільну мову з новими знайомими, деякі зустрічі можуть виявитися доленосними, вірогідні несподівані запрошення.

Козеріг

З'явиться можливість побувати в цікавих місцях, поїздки не здадуться нудними, навіть якщо доведеться багато часу провести в дорозі. Вірогідні вигідні угоди у тих представників знаку, які не займалися комерційною діяльністю. З'явиться шанс зав'язати корисні знайомства

Лев

Для успіху потрібні зусилля, продумані дії і зважені рішення, можливі цікаві пропозиції від ділових партнерів. Короткі поїздки пройдуть цікаво, в дорозі можна зустріти цікавих людей або почути новини про близьких, за якими останнім часом нудьгували.

Стрілець

Домогтися успіху вдасться в тих справах, де потрібні фантазія і творчий підхід. З'явиться можливість покласти край сімейним розбіжностей, налагодити відносини з близькими, навіть якщо раніше з ними важко було знайти спільну мову.

Телець

З'явиться можливість відновити відносини, які були дороги, вірогідні незвичайні зустрічі, які надовго запам'ятаються і змусять задуматися. У цей день можуть з'явиться нові друзі, несподівані подарунки, приємні сюрпризи.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали знаки Зодіаку, які можуть піти на божевільні вчинки, але їм завжди щастить.