RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Останній день травня подарує унікальний шанс шести знакам Зодіаку - можуть змінити життя назавжди

Понеділок, 31 травня, буде сипати дивовижними збігами та перспективними несподіванками. Головне - скористатися відкритим в цей день вікном можливостей.

Про це пише AstroZodiac.

Терези

Вдалий день у всіх сферах життя. Зірки нададуть можливість розв'язати професійні питання і навіть просунутися по кар'єрних сходах. Будуть успішними ділові переговори, угоди та великі покупки. Спілкування з близькими порадує гармонійністю, з'явиться можливість прийти до спільного знаменника і залишити в минулому старі конфлікти.

Водолій

На представників цього знаку чекають вигідні пропозиції та несподівані можливості. Події понеділка закладуть фундамент майбутнього кар'єрного злету. Інтуїція допоможе виправити старі помилки та досягти нових цілей. Водоліям доведеться витратитися, але результат їх не розчарує.

Діва

Діви будуть фонтанувати новими геніальними ідеями, які зустрінуть підтримку ділових партнерів. У цей день ви зачаруєте як старих союзників, так і нових знайомих. Не забудьте приділити час своїй половинці - вдалий час, щоб зробити сюрприз.

Козеріг

На представників цього знаку чекають вигідні пропозиції та приємні новини. У цей день їм вдасться порозумітися буквально з усіма і вирішити старі конфлікти до обопільного задоволення. Слушна нагода для спілкування і поїздок.

Риби

Будьте рішучі й наполегливі, і зірки допоможуть досягти високих результатів. Відмінний день для покупок. Не забувайте про такт, інакше можете образити близьких своєю різкістю.

Стрілець

Успіх принесуть нестандартні рішення. У цей день вийде зміцнити зв'язки з діловими партнерами та почати нові прибуткові проекти. Попри насичений день, ввечері ви знайдете час для романтичного побачення.

Раніше ми назвали три найбільш злісних знака Зодіаку, які будують підлі плани та не прощають чужих перемог.