RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

18 травня

Всі новини

Магічне сонячне затемнення 10 червня: в цей день можна змінити долю

Наступного тижня, в четвер, 10 червня світ може спостерігати кільцеподібне сонячне затемнення, що потрібно зробити, щоб залучити удачу.

Про це повідомляє OBOZREVATEL.

Вважається, що всі дії людей фіксуються в енергоінформаційному поле Всесвіту, а сильний стрибок енергії під час затемнення може понести наслідки від цих дій назад в реальний світ.

У зв'язку з цим, під час затемнення важливо захиститися від можливих руйнівних енергій, зупинити негативні сценарії, а також перенаправити силу затемнення в сприятливе русло.

Для цього існує обряд з круглим дзеркалом і двома чашами з водою, де дзеркало символізує Сонце, Місяць, орбіти планет і Зодіак. Його кладуть на стіл стороною, що відбиває, вгору для того, щоб відобразити несприятливі енергії, а чаші з водою з боків від дзеркала.

За 19 хвилин до піку затемнення, о 13:23, потрібно представити, що весь негатив зник. У пік затемнення, о 13:42, можна п'ять разів проспівати священний склад ОМ. Потім до 14:01 потрібно налаштувати позитивні програми ( "я здоровий, багатий, мені відкриті всі дороги" та інше). В кінці обряду, о 14:02 потрібно випити воду: спочатку чашу, яка стоїть зліва від людини, потім ту, що справа.

Раніше "Апостроф" писав про місячний календар на червень 2021 року, в якому вказані фази Місяця по днях. Крім того, перераховані негативні, сприятливі і нейтральні дні по датам.