RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Настає час рішучих дій: астрологи склали гороскоп на тиждень для всіх знаків Зодіаку

Астрологи порадили Овнам нікому не довіряти, а Стрільцям - діяти рішуче.

Про це пише intex-press.

Овен. Представникам цього знака астрологи пропонують бути вкрай обережними, щоб не стати жертвою своєї довірливості.

Телець. Прийшла пора подбати про відпочинок і запланувати свою відпустку. Менше слухайте чужі поради - живіть своїм розумом.

Близнюки. Для представників цього знака настає час корінних змін. Варто визначитися з напрямком, в якому ви будете рухатися далі.

Рак. Не варто роздмухувати конфлікт, якщо ви відчуєте, що вами управляють. У будь-якому випадку це триватиме не довше четверга.

Лев. Клопоти та надлишок спілкування, які принесе початок тижня, незабаром зійдуть нанівець. Будьте обережні, є небезпека образити близьку людину.

Діва. Зірки допоможуть представникам цього знаки зачаровувати оточуючих. Варто відмовитися від поїздок на цьому тижні - краще зайнятися творчістю і приділити увагу особистому житті.

Терези. Астрологи обіцяють народженим під цим сузір'ям вдалий тиждень. Ви будете пожинати плоди своїх попередніх зусиль. Найкращим днем буде п'ятниця.

Скорпіон. На представників цього знаку чекає значне поліпшення матеріального становища. Не намагайтеся допомогти всім стражденним, але надати підтримку близької людини буде корисно для вас обох.

Стрілець. Настає час рішучих дій, тому що всі починання будуть успішними. Винятком стане субота, яку краще присвятити відпочинку або рутинній роботі.

Козоріг. На вас очікує величезний масив роботи, тому витрачайте сили економно і без суєти. Будьте стримані - балакучість може принести неприємності.

Водолій. Не йдіть на поводу в емоцій - на цьому тижні слід розраховувати кожен крок. Можливо, вас відвідають нові ідеї, які з часом принесуть прибуток.

Риби. Не варто прагнути догодити всім навколо, жертвуючи своїми інтересами. Піти на поступки все ж доведеться на вихідних, якщо ви хочете уникнути конфлікту з близькими.

Раніше ми назвали чотири найбільш неспокійних знака Зодіаку, яких все життя мучать душевні терзання.