RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Левам пощастить у коханні, а Козерогів чекає виграш: гороскоп на 14 червня для всіх знаків Зодіаку

Астрологи, які нещодавно назвали найбільш мрійливий знак Зодіаку, склали черговий прогноз для всіх знаків на 14 червня.

Про це пише сайт Слова.Фразы.

Овен

Овни можуть потрапити у конфліктну ситуацію в особистому та сімейному житті. Понеділок - не зовсім вдалий день для прийняття важливих рішень чи звернення до органів влади. Сьогодні утримайтеся від відвідування розважальних центрів і важливих покупок.

Телець

Тельці на початку тижня мають поставити на перше місце сімейні інтереси та благоустрій житла. В кінці дня може виникнути непорозуміння у стосунках з коханими половинками і дітьми. Залишайтеся об'єктивними, не нервуйте.

Близнюки

Ваша природна чарівність сьогодні може викликати підвищену увагу з боку протилежної статі. Цілком імовірно, що хтось із приятелів стане вам більш близькою людиною, а відносини з "колишніми" можуть перейти в розряд дружніх.

Рак

Зірки обіцяють Ракам гармонію в сімейних справах та стосунках. Сміливо будуйте далекоглядні плани та ставте омріяні цілі. Разом з тим, сьогодні краще утриматися від дорогих покупок, також відкладіть на потім відвідини різних семінарів чи тренінгів.

Лев

Гороскоп радить Левам сьогодні помріяти - сеодня вдалий день для особистого життя, творчості і любові. Незважаючи на "важкий" характер початку тижня, займіться покращенням свого побуту та умов проживання, варто зосередитися на вирішенні питань нерухомості і фінансових операцій.

Діва

Педантичним Дівам варто попрацювати з власним стилем та зовнішнім виглядом. Можете відвідати перукаря, візажиста чи стиліста. У другій половині дня не варто поспішати з прийняттям рішень, почекайте кращої нагоди.

Терези

Зірки радять представникам знаку будувати нові плани, відкритися новим знайомствам та діловим контактам. У відносинах з друзями та родичами не варто нав'язувати свої погляди, не будьте такими агресивними.

Скорпіон

Понеділок стане для Скорпіонів днем конфліктів у сфері творчості та кохання. Якщо легковажно поставитеся до витрачання грошей, збитки - не за горами. Тим не менше, сьогодні сприятливий час для обговорення майбутніх планів та перспектив у колі сім'ї.

Стрілець

Стрільцям зірки прогнозують важкий день. Вам потрібна підзарядка, адже ваш життєвий потенціал - на низькому рівні. Уникайте експериментів, дійте старими перевіреними методами. Варто на деякий час усамітнитися, настроїтися на тишу, "перепрограмувати" мозок та з новими силами взятися до втілення задуманого.

Козеріг

Початок тижня варто відкрити хорошим фізичним навантаженням, активним відпочинком. Рекомендовані тривалі прогулянки, подорожі. Вам може посміхнутися фінансова фортуна, пов'язана з виграшем або вигідною покупкою. При можливості проведіть день на свіжому повітрі, прогуляйтеся в лісі або парку.

Водолій

Водоліям не рекомендується здійснювати дорогі покупки та приймати ризикові рішення. Не поспішайте розкривати всі карти перед новими партнерами, а от старі друзі або родина завжди можуть дати цінну пораду. Приділіть сьогодні увагу сім'ї, особливо дітям, які будуть раді поспілкуватися та пограти з вами.

Риби

Гороскоп для Риб радить утриматися від тривалих поїздок і прогулянок на самоті. Не переїдайте сьогодні, шануйте свій шлунок, очистіть печінку. Слідкуйте за прикметами. Доля попереджає вас про можливі неприємності.

Раніше "Апостроф" писав, які знаки Зодіаку вважаються найбільш вольовими.