RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

​Червень подарує удачу п'яти знакам Зодіаку - пощастить з особистим життям, роботою і грошима

Є знаки Зодіаку, для яких літні місяці несприятливі настільки, що їм навіть радять не ходити у відпустку влітку. Але є й такі знаки, яким червень дарує удачу в особистому житті, роботі та грошах. Хто вони і яким буде для них завтрашній день, 18 червня?

Про це розповідає видання AstroZodiac.

Овен

Щоб домогтися успіху в роботі, доведеться докласти чимало зусиль. У цей день ви можете розраховувати тільки на себе: навряд чи хтось допоможе вам навіть порадою. До того ж знайти спільну мову з партнерами виявляється набагато важче, аніж зазвичай, а приводом для розбіжностей може стати будь-яка дрібниця. Вечір порадує приємними подіями і вдалими збігами. Буде можливість побачитися з людьми, за якими ви останнім часом нудьгували. Вірогідні цікаві знайомства, одне з яких може покласти початок цікавій романтичній історії.

Телець

День починається дуже вдало. Перша його половина підходить для ділових переговорів. Втім, і особисті зустрічі в цей час проходять добре. Розбіжності з оточуючими малоймовірні, а якщо вони все ж виникають, можна швидко досягти компромісу. Ви чудово справляєтеся з вирішенням складних завдань, розбираєтеся в заплутаних ситуаціях. Імовірні корисні знайомства. Ви на багатьох можете справити хороше враження. Однак, що ближчий вечір, то частіше ви гостро реагуєте на дрібниці, нервуєте через дрібниці. Небажано в цей час давати якісь обіцянки, особливо якщо ви здогадуєтеся, що їх буде важко виконати.

Близнюки

Початок дня буде непростим, особливо для тих, хто запланував на цей час важливі зустрічі. Дуже важко виявляється зрозуміти, кому можна довіряти, а кому - ні. Ви поспішно судите про людей і помиляєтеся набагато частіше, аніж зазвичай. Краще не зв'язувати себе зобов'язаннями, особливо фінансовими. З покупками теж не варто квапитися. Друга половина дня набагато вдаліша. Вона обіцяє і успіх в роботі, і зміни на краще в особистих відносинах. Не виключені романтичні сюрпризи, які піднімуть вам настрій. Деякі Близнюки несподівано почують освідчення в коханні.

Рак

Нелегко буде уникнути конфліктів на початку дня. Емоційний фон вирізняється напруженістю, тому ви часто гостро реагуєте на те, чого в інший час просто не помітили б. Керівництво не завжди підтримує вас, та й розбіжності з колегами виникають частіше, аніж зазвичай. Якщо перед вами стоять важливі робочі питання, будьте готові вирішувати їх самостійно. Друга половина дня проходить набагато спокійніше. Буде можливість приємно провести час, добре відпочити. Не виключені несподівані візити, яким ви будете дуже раді.

Лев

Сприятливий цікавий день. У вас буде шанс досягти успіху в багатьох справах, в тому числі дуже складних. З'являються нові плани, здійснити які вдається завдяки підтримці хороших знайомих, людей, з якими ви перш співпрацювали. Не виключені незвичайні пропозиції, з'явиться шанс піднятися кар'єрними сходами. Вам доведеться мати справу з дуже різними людьми; з усіма буде легко знайти спільну мову. Але не кваптеся ділитися своїми ідеями: є небезпека, що ними скористається хтось інший

Діва

У вас багато виходить добре. Часто вдається досягти важливих цілей, майже не докладаючи зусиль. Багато в чому допомагають оточуючі. І старі, і нові знайомі готові підтримати ваші ідеї. Не виключені важливі звістки, несподівані пропозиції і запрошення. Часом ви просто змушені втрутитися в чужі справи, але навіть в такі моменти вам вдається нікого не образити. Добре складаються поїздки. Вони не тільки дадуть потрібний результат, а й дозволять трохи відволіктися від поточних проблем, на багато речей поглянути по-новому.

Терези

Непростий, але сприятливий день. Плани доводиться міняти, оскільки відбувається те, чого ви ніяк не очікували. Але вам добре даються імпровізації, і ви домагаєтеся навіть більшого, аніж розраховували. Можливі плідні ділові переговори, пропозиції, від яких не захочеться відмовлятися. День сприятливий для поїздок. Байдуже, з якою метою ви вирушаєте в дорогу; в будь-якому разі на вас чекає приємна подорож, яке подарує багато яскравих вражень. Не виключені цікаві знайомства. Тільки від вас залежить, чи покладуть вони початок серйозним відносинам.

Скорпіон

Важливо відокремлювати головне від другорядного. У першій половині дня ви схильні надто гостро реагувати на дрібниці, приймати близько до серця те, чого в інший час не помітили б. Не виключені в цей час розбіжності з колегами та близькими людьми. Трохи пізніше з'ясується, що сперечатися було геть ні про що. Друга половина дня в цілому простіша і зручніша за другу. Тому важливі справи і відповідальні зустрічі краще планувати саме на цей час. Не виключені вдалі збіги та приємні сюрпризи, а також подарунки, яким ви будете дуже раді.

Стрілець

Сприятливий і плідний день. Ви не шкодуєте сил, щоб досягти поставлених цілей, і саме завдяки своїй наполегливості часто домагаєтеся успіхів. Можливі якісь незвичайні події, вдалі збіги, які вас дуже порадують. Добре пройдуть ділові зустрічі, навіть якщо вони не були заплановані заздалегідь. Не завжди вдається відразу домогтися потрібного результату, але ви не відступаєте, якщо на шляху виникають перешкоди. Знайдуться люди, які розділять ваші прагнення і інтереси, захочуть у всьому допомогти. Спільна робота може покласти початок романтичної історії.

Козеріг

Неспокійний і плідний день. На вас чекає багато різних справ, доводиться швидко перемикатися з одного на інше. Не виключені якісь несподівані події, новини, через які доведеться змінювати плани. Але вас все це тільки радує: нудьгувати ніколи, з'являються цікаві завдання, а разом з ними - можливість показати, на що ви здатні. З важливими рішеннями краще не поспішати; це стосується і ділової сфери, і особистих відносин. Дайте собі можливість вивчити ситуацію, все обміркувати. Ймовірно, у другій половині дня ви отримаєте якісь важливі підказки, так що будьте уважні.

Водолій

День не такий простий, як вам хотілося б. Намагайтеся не покладатися на інших: навіть люди, які дійсно хочуть вам допомогти, сьогодні навряд чи зможуть зробити це. Розбіжності з колегами часом заважають вчасно довести до кінця розпочаті справи. Але серйозних конфліктів вдасться уникнути, якщо ви не станете змішувати ділові та особисті інтереси. Відповідний день для вирішення фінансових питань. Там, де мова йде про гроші, угодах, можливого прибутку, ви можете покластися на інтуїцію. Чи хтось зможе ввести вас в оману, примусити прийняти невірне рішення.

Риби

Ви енергійні і рішучі, не боїтеся вступити в боротьбу з сильним противником, взятися за складну справу. Часто вам вдається досягти успіху там, де інші зазнали невдачі. Можна укладати угоди, приймати важливі рішення, що стосуються роботи і бізнесу. Також день підходить для початку ремонту або будівництва, покупки або оренди нерухомості. Не завжди легко знайти спільну мову з оточуючими, часом ви сперечаєтеся навіть з найближчими людьми. Але можна згладити гострі кути, досягти компромісу і уникнути взаємних образ.

Раніше "Апостроф" розповідав, що астрологи назвали три знаки, представники яких вважаються найбільш гарячими в ліжку і найсексуальнішими.