​Астрологи назвали шість "несміян" за гороскопом - ці знаки Зодіаку обділені почуттям гумору

Після того, як астрологи назвали п'ять найкумедніших знаків Зодіаку, нудьгувати з якими не доведеться, виникло резонне питання, а які ж знаки обділені почуттям гумору?

Про це повідомляє видання FlyToTheSky.ru.

6. Лев

Леви мають почуття гумору, але іноді заходять надто далеко в бажанні бути смішнішими, аніж вони є. Вони намагаються розповісти багато подробиць, щоб зробити історію соковитішою, але краще сміятися над чиїмось чужим гумором, аніж намагатися не завжди вдало створити свій.

5. Риби

Риби люблять розповідати довгі історії і захоплюються... Аудиторія втрачає інтерес, губиться в просторі і засинає. Краще вчасно зупинитися, аніж продовжувати розповідь, намагаючись безуспішно розсмішити оточуючих.

4. Телець

Гумор Тельця пасивний і до відрази пристойний. Самі вони вважають за краще сміятися з чужих жартів, аніж жартувати самостійно. Тельці цілком можуть бути смішними і кумедними в дружній розмові, особливо коли їх уважно слухають.

3. Рак

Гумор Рака спрямований на приниження оточуючих. Він почувається смішним тоді, коли інші знаходять його гумор надто двозначним. За всієї чутливості й емоційності цього знаку йому варто спробувати жартувати легше і бути більш тактовним.

2. Козеріг

Найчастіше на обличчі Козерога не відбиваються емоції, і людям здається, що їх взагалі неймовірно складно розсмішити. Цьому знаку можна порадити одне: знаходите смішне в житті і навчитеся сміятися з себе - це зруйнує бар'єр між вами і людьми.

1. Водолій

Водолії часто замкнуті, відсторонені від людей і посилено приховують свої емоції та почуття. Для нотатки людям цього знаку: спробуйте не сприймати все так серйозно, відкрийтесь і усміхніться світу, і ви знайдете багато кумедного навколо.

Нагадаємо, "Апостроф" розповідав, які знаки Зодіаку ризикують стати жертвою псування і пристріту і не захищені від темних сил.