RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Ніколи не зрадять - названі три найвірніших знаки Зодіаку

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які відрізняються найбільшою вірністю по відношенню до свого партнера. Ними є Скорпіони, Тельці і Козероги.

Про це йдеться на сайті varjag.net.

Скорпіони

За рахунок того, що у Скорпіонів прекрасно розвинена інтуїція їх досить складно обвести навколо пальця, адже вони відразу відчувають людину з недобрими намірами. Тому до вибору партнера вони підходять з усією відповідальністю. Незважаючи на те, що заслужити їхню довіру досить складно, в стосунках вони віддані і надійні. Вони не з чуток знають ціну вірності.

Варто їм тільки запідозрити партнера в невірності, як одразу все піде шкереберть. Незважаючи на зовнішню суворість і вимогливість представники цього знаку досить чуттєві і віддаються відносинам повністю.

Козероги

Знак, який цінує вірність у всіх життєвих аспектах. Козероги досить серйозно ставляться до відносин і вимагають від партнера того ж. Людям цього знака притаманна деяка скритність, однак, якщо вони відкривають своє серце, то це всерйоз і надовго. Якщо виникають труднощі з партнером Козероги не біжать з "потопаючого човна", а намагаються всіма силами зберегти відносини.

Тельці

Найстабільніший знак Зодіаку - Телець. Вибравши одного разу супутника, вони будуть вірні йому до кінця. Представники цього земного знаку будуть захищати свого супутника, що б не трапилося, навіть якщо оточення буде проти цих відносин. Тельці чітко знають чого хочуть від життя і від партнера, тому не починають будувати міцні відносини без серйозних намірів. Тельці жадають сталості, безпеки і впевненості в завтрашньому дні, особливо якщо це стосується романтичних зв'язків.

Раніше "Апостроф" називав чотири знаки Зодіаку, у яких є ризик залишитися на самоті.