RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Два знака Зодіаку всім дають сісти собі на шию - їх легко розвести на жалість

Астрологи назвали два знака Зодіаку, яким їх надмірна доброта і жалісливість робить ведмежу послугу. Цими позитивними людськими якостями намагаються користуватися різні пройдисвіти.

Названо найбільш недовірливий знак Зодіаку - ставиться з підозрою до всіх навколо

Про це повідомляє PrimaMedia.

Рак

Цей знак Зодіаку - лідер в "рейтингу" найгуманніших і довірливих. Не складе жодних труднощів розвести їх на жалість: увійшовши в положення, Раки готові надати будь-яку допомогу, яку попросять. Всі проблеми - близьких і незнайомих людей - вони принимати близько до серця і сильно переживають. Доброти у них так багато, що вони забувають про обережність і цим можуть скористатися погані люди. Однак є одне "але": якщо Раків сильно розлютити, то доброта відразу випаровується. Вони, звичайно, можуть пробачити зрадника, але в майбутньому ділитися з ним одкровеннями і "входити в положення", допомагаючи грошима, точно вже ніколи не будуть.

Риби

Рибам категорично не можна працювати суддею або в поліції, бо скарги і плач злочинця на несправедливість і важку долю здатні розтопити їх серце. Риби легко могуть відпустити винних у злочині на свободу. Зайва довірливість може створити великі проблеми цьому знаку Зодіаку.

Астрологи також відзначили, що знаком Зодіаку, проти якого безсилі всілякі обманщики, є Скорпіон. У нього сильно розвинене чуття на брехню.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали трьох знаків Зодіаку, які можуть проміняти дружбу на особисті потреби.