Чотирьох чоловіків за знаком Зодіаку називають "ганчірками" - рідкісна жінка уживеться з ними

Астрологи розповіли, до представників яких знаків Зодіаку можна застосувати визначення "чоловік-ганчірка" і назвали головних красунчиків гороскопу.

Про це пише Uznayvse.

Рак

Цих чоловіків називають "ганчіркою" за їх зайву сентиментальність, а також прив'язаність до батьків і нерішучість. До того ж навіть будучи сильно закоханим, Рак не готовий боротися за своє щастя і робити рішучі кроки. Найчастіше дівчина назавжди запам'ятовує свого колишнього-Рака як зануду, хоча він міг і по-справжньому любити її.

Терези

Чоловік-Терези здається протилежністю "ганчірці" - він розумний і сильний. Однак настільки невтішний епітет він отримує від жінок, які розчаровуються в ньому, як у здобувачі. У цих хлопців з філософським складом розуму немає ніякого бажання витрачати життя на турботу про хліб насущний, більшість з них - аскети. Далеко не кожна може миритися з цим.

Риби

Ці чоловіки - пристосуванці, вони мріють про ідеальні стосунки і заради них готові до компромісів. За допомогою ласки жінка може крутити чоловіком-Рибами як хоче. Він готовий готувати, прибирати в будинку і навіть віддати в її руки сімейний бюджет. Однак деякі дівчата не можуть поважати таких м'яких чоловіків.

Водолій

Жінка може прийти до висновку, що її чоловік-Водолій "ганчірка" через його безвідповідальність. Представники знака понад усе цінують свободу і творчість. На ділі це може виражатися в бажанні зустрічатися з кількома дівчатами одночасно і не нести відповідальність за жодні стосунки.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи визначили топ-5 найбільш хазяйновитих знаків Зодіаку серед чоловіків, які готові самі підтримувати чистоту і затишок.