RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Їм не потрібен привід для дискусії: топ-5 найбільш гидких знаків Зодіаку

Астрологи назвали найрозумніших представників гороскопу і розповіли, хто зі знаків Зодіаку найбільш противні.

Про це повідомляє вилання Mixer.

Стрілець

Стрільці обожнюють з'ясовувати стосунки і доводити оточуючих до сказу. За словом в кишеню не полізуть. Також вони ідеальні тролі.

Козеріг

Представники цього знаку невдоволено бурчать з кожного приводу. Обожнюють вичитувати і повчати як жити. При цьому до себе Козеріг має занижені вимоги, завжди знаходячи причини для виправдань. Ці подвійні стандарти роблять Козерогів вкрай неприємними для всіх навколишніх.

Рак

Проблеми з мораллю - звичайна річ для Раків. Їм здається, що вони працьовиті, відкриті і чесні. Насправді, працездатність поєднується з невмінням заробляти, а чесність - відсутністю душевного такту. Уміють псувати собі репутацію.

Овен

Овни страшенно люблять сперечатися, привід особливо не потрібен. Що голосніше і лютіше, то краще. Вони не приймають чужу точку зору, демократією і не пахне.

Скорпіон

Не стільки противний, скільки неприємний часом Скорпіон щедрий на уїдливість, сарказм і зарозумілість. Вони не тактовні, не можуть тримати себе в руках і зриваються на близьких. Прекрасно маніпулюють.

Як розповідав "Апостроф", Овни також входять топ-3 найагресивніших знаків Зодіаку. Вони дуже запальні і можуть спалахнути буквально від однієї невдалої фрази. Якщо таке відбувається, представники знака можуть навіть пустити в хід кулаки.