RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Діви можуть планувати бюджет, а Стрільці вирішать конфлікти - гороскоп від Павла Глоби на 5 серпня

Астролог Павло Глоба склав свій гороскоп на 5 серпня, а також передбачив, кому пощастить у другій половині 2021 року.

Про це повідомляє "Слова Фразы".

Овен

У цей день треба відключитися від щоденних обов'язків. Віддайте перевагу розмовам, чи книжках прогулянкам з друзями. Особливо собі день потрібно присвятити стурбованим представникам знака.

Телець

Намагайтеся в цей день не перевтомлюватися. Правильно розраховуйте свій час і сили, щоб виконати всі робочі завдання і мати час відпочити.

Близнюки

Близнюкам краще не сідати сьогодні за кермо. Краще скористатися громадським транспортом. День вдалий для відвідування лікарень і перевірки свого організму.

Рак

Сьогодні Ракам не рекомендовано планувати важливі зустрічі і серйозну роботу. У цей день ви зможете виконати давнє завдання, до якого ніяк не доходили руки.

Лев

День вдалий для генерального прибирання і вирішення сімейних питань. На роботі проявляйте відповідальність і дисципліну, не робіть поспішних рішень.

Діва

День вдалий для планування бюджету. Складіть собі чіткий план витрат і строго дотримуйтеся його. Адже незабаром вас чекають значні витрати.

Терези

У Терезів сьогодні можуть виникнути невеликі проблеми зі здоров'ям. Ймовірно, ви відчуєте загальну слабкість, так що залишіться працювати вдома. Якщо до кінця вечора вам не стане краще - зверніться до лікаря.

Скорпіон

Зірки радять Скорпіонам зосередити увагу на відносинах з коханою людиною. Останнім часом ви стурбовані зовсім іншим, від цього страждає ваша друга половинка.

Стрілець

День сприятливий для вирішення конфліктних ситуацій. Другу половину дня варто присвятити тісному спілкуванню з рідними та друзями.

Козеріг

Сьогодні Козероги зіткнуться з невеликими негараздами в особистому житті. Не варто сильно турбуватися, оскільки все швидко вирішиться.

Водолій

Вдалі справи в цей день подарують натхнення і мотивацію до нових цікавих проектів. Вечірня пора сприятлива для навчання.

Риби

Риб чекає спокійний день. Знайдіть час на справи, які приносять особливі заспокоєння і задоволення. Не шкодуйте витрачати гроші, оскільки вони повернуться до вас зовсім скоро.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали шість знаків Зодіаку, чиє життя може перевернутися цієї осені.