RU  UA  EN

Вівторок, 4 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.65
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 червня

Всі новини

Названо три головних заздрісника за знаком Зодіаку - можуть піти на багато підлостей

Астрологи, які раніше розповіли про представників гороскопу з найскладнішим характером, назвали знаків Зодіаку, які люто заздрять і можуть вам цим нашкодити.

Про це повідомляє Mixnews.

Скорпіон

Перше враження про Скорпіона - як про доброзичливу і чуйну людину - помилкове. Вони - дуже вмілі інтригани, здатні завуалювати під маскою доброти і теплоти найстрашніші почуття ненависті. Просто не вміють заздрити по-доброму. Тільки зла чорна заздрість наповнює їх душу і не дає спокою. Скорпіони завжди зайняті плетінням якихось інтриг і підступних задумів. Вони входять в довіру, щоб бути ближче до людини, якій хочуть нашкодити.

Лев

Леви вважають себе царями, достойними найкращого. Вони прагнуть бути у всьому першими, живуть захопленням і обожнюванням оточуючих. Їх вбиває сама думка про те, що хтось буде гідно оцінений більше них. Чужі успіхи викликають у Львів стійке відчуття заздрості. На їхню думку, не повинно бути у інших людей того, чого немає у Левів, це просто нечесно, адже Леви - найдостойніші. Щоб не викликати недобрих почуттів у Левів, не варто ділитися з ними своєю радістю і удачею.

Овен

Овни заздрісні, але не роблять зла успішним людям. Вони сприймають звістку про чужі досягнення як поштовх до дії, і обов'язково зроблять все можливе, щоб досягти найбільших результатів. А потім обов'язково зроблять так, щоб людина, яка послужила для них каталізатором, дізналася про їхню перемогу.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали шість знаків Зодіаку, чиє життя може перевернутися цієї осені.