RU  UA  EN

Четвер, 16 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 травня

Всі новини

Як знак Зодіаку впливає на оцінки дитини: шкільний гороскоп

Астрологи розповіли, як знак Зодіаку впливає на навчання дитини, а також фахівці дали шкільний гороскоп на 2021 рік.

Про це повідомляє блог "Щоденник вчителя".

Овен

Овну навчання дається легко. Але він дуже непосидючий. Оцінки вкрай різноманітні. Предмет подобається, тільки якщо викличе інтерес. Часто бувають проблеми з дисципліною, тому через неуважність може багато пропустити. Найбільше подобаються технічні дисципліни, особливо фізика.

Телець

Телець дуже подобається вчителям своїм спокоєм і старанністю. Не все одразу схоплює, але вчиться грунтовно і до кінця. При чому запам'ятає на все життя. Квапити Тельця не можна. Він практик. Любить гуманітарні предмети, а ще творити руками.

Близнюки

Близнюки - часто це найспритніші діти. Вони схоплюють все на льоту, легко запам'ятовують, але глибоких знань немає. На уроках встигають і поговорити з сусідом, і послухати вчителя. Тому в щоденнику часто бувають зауваження про його поведінку. Повторювати не любить. Якщо вчителя не поважає, то не поважає і предмет. Професію обрати складно, так як хоче спробувати все.

Рак

Рак переносить своє ставлення до вчителя на предмет. Він дуже скромний, боїться відповідати на уроці і виходити до дошки. Але це не означає, що він погано вчиться. Раки люблять поміркувати, тому дуже радують вчителів літератури. До математики і фізики трохи холодні.

Лев

Лев любить привертати до себе увагу, як однокласників, так і вчителів, тому часто тягне руку і виходить до дошки. Може і посперечатися з учителем, так як вважає, що він завжди правий. Але це не заважає бути серед улюбленців вчителів. Практично в будь-якому предметі бувають успішні.

Діва

Саме з Дів виходять справжні відмінники. Вони посидючі, старанні, відповідальні. Завжди роблять домашні завдання. З ними у вчителів проблем немає. Але є мінус: Діви сто раз все перевіряють, можуть навіть почати переробляти всю роботу. Люблять точні науки.

Терези

Повітряні і веселі Терези в усьому хочуть бачити сенс. Знайшовши його, вони будуть вчитися все життя, отримавши безліч дипломів і спеціальностей. Але все ж Терези творчі, тому їм подобаються професії, пов'язані з мистецтвом. Однак можуть вибрати і психологію.

Скорпіон

Скорпіон зазвичай старанний у навчанні. Але якщо відчує непрофесіоналізм вчителя, то нічого вчити не буде. Скорпіони уперті, роблять тільки те, що вважають за потрібне. Одного разу щось вивчивши, запам'ятовують назавжди. Завдяки цьому - відмінна пам'ять. Віддає перевагу точним наукам.

Стрілець

Навчання Стрільця дається легко, але відмінником він бути не прагне. Часто цікавиться тільки одним-двома предметами, ігноруючи інші. Але в цьому одному предметі він може докопатися і знати буквально все. Вчить тільки те, що вважає цікавим. Не любить робити уроки. Розум і уява рятують в будь-якій ситуації. Одночасно любить як гуманітарний предмет, так і технічну дисципліну.

Козеріг

Козеріг вже з дитинства знає, чого він хоче. У нього не буде поганих оцінок, так як він завжди робить домашні завдання, виходить до дошки. Він наполегливий і впертий. Дуже логічний і послідовний, все перевіряє на практиці. Козеріг вчиться все життя, тому в своїй професії стає професіоналом.

Водолій

Діти-Водолії не люблять перебувати в школі, так як досить волелюбний. Але навчання дається легко. Вони досить кмітливі і часто досягають успіхів в одному предметі, який їм найбільше цікавий. Тому і відмінників серед них майже не буває. Прогалини в знаннях вони замінюють фантазією. Люблять математику, фізику, інформатику. Але не цураються і інших наукових областей.

Риби

Риби - дуже сором'язливі. Не люблять брати участь в житті школи, але зате з навчанням у них все добре. Хоча через свою сором'язливість Риби часто мовчать на уроках і не виражають ініціативу. Дуже розсіяні. Але у них прекрасна фантазія. Найбільше люблять точні науки, але іноді перевагу віддають гуманітарним предметам.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи розповіли, які предмети даються найкраще кожному знаку Зодіаку.