RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Два знака Зодіаку відчують зниження життєвого тонусу і проблеми з хребтом - гороскоп від Павла Глоби на 14 вересня

Відомий астролог Павло Глоба розповів гороскоп на 13 вересня для всіх знаків Зодіаку.

Про це повідомляє "Слова Фрази".

Овен

У першій половині дня Овни будуть відчувати знижений життєвий потенціал. Недолік енергії може викликати незадоволеність і агресивність. Після роботи зберіться з друзями на невелику прогулянку.

Телець

День сприятливий для покращення матеріального стану. Астрологи радять робити все вчасно та не відкладати на потім. При такому підході до справи успіх вам гарантованого.

Близнюки

У Близнюків буде спостерігатися величезний потік енергії. Будь-яка динамічна діяльність піде вам на користь. Енергія і гарний настрій вам будуть забезпечені.

Рак

Для багатьох Раків день пройде досить успішно. Розраховуйте сьогодні на власні сили. Розширюйте коло своєї діяльності, захоплюйтеся новим і дізнавайтеся нову інформацію.

Лев

Сьогодні Леви не будуть сильно працьовитими. Ви будете відчувати апатію, втому, бажання відсторонитися від усіх обов'язкових завдань.

Діва

Будьте сміливими і навчитеся неординарно підходити до вирішення найскладніших завдань. В особистому житті можлива поява нових почуттів і емоцій.

Терези

Астрологи радять Терезам не піддаватися на службовий роман, адже він має шанси закінчитися дуже швидко і підірвати вашу репутацію.

Скорпіон

Сьогодні Скорпіонам варто знизити свою активність і спокійно провести вихідний день. Хороші перспективи відкриються тим, хто залучений в сферу науки, культури або освіти.

Стрілець

Сьогодні у Стрільців можуть виникнути проблеми з хребтом. Корисними будуть спеціальні вправи, щоб уникнути болю і звичайні вправи на розтяжку.

Козеріг

Козерогам сьогодні краще менше говорити, а більше робити. Намагайтеся уникати пліток. Корисно зайнятися вирішенням важливих проблем.

Водолій

У вашій голові безліч геніальних ідей, які рекомендовано починати реалізовувати. Це дозволить вам стати більш задоволеними життям і підвищити самооцінку.

Риби

Все що знадобиться від вас сьогодні - направити натхнення в правильне русло і не втратити його. Налаштуйтеся на добрий лад і беріться за те, що давно відкладали.

Раніше ми назвали знаки Зодіаку, які схиблені на чистоті та готові весь час возитися з ганчіркою в руках.