RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Ніколи не змовчать: шість знаків Зодіаку, здатних базікати цілу вічність

Астрологи раніше розповіли про представників гороскопу, які ніколи не слухають інших, а тепер вони назвали шість найбалакучіших знаків Зодіаку.

Про це пише "Клубер".

Близнюки

Близнюки дуже допитливі і товариські. Вони заводять багато знайомств і активно розповідають оточуючим про своє життя. Люблять заводити довгі бесіди і знаходити схожість думок з новими друзями.

Овен

Впевнений в собі і вразливий Овен ніколи не змовчить, якщо йому є, що сказати. При цьому їм важливо не тільки говорити, а й бути почутими, тому вони не замовкають, поки не переконаються, що їх правильно зрозуміли і погодилися.

Водолій

Хоча Водолій занурений в власний внутрішній світ, він обожнює обговорювати з однодумцями різні цікаві теорії і філософські питання. Їм важлива думка інших. Вони годинами можуть говорити на тему, що цікавить.

Лев

Леви обожнюють бути в центрі уваги і світ для них - сцена. Вони охоче розповідають кумедні історії або діляться особистими переживаннями, головне щоб їх слухали і захоплювалися. Якщо вони почали говорити - їх довго не зупинити.

Риби

Риби завжди уважно слухають інших, але всередині у них - цілий світ зі своїми особливостями і зв'язками. Вони жадають поділитися ним з іншими. Представники знака бачать паралелі там, де ніхто їх не помічає і годинами можуть говорити на будь-яку тему.

Стрілець

Стрільці мають тонке почуття гумору і люблять дізнаватися нове, а потім ділитися результатами з оточуючими, навіть якщо це їх стомлює. Вони завжди знаходять тему для розмови і змусити їх замовкнути за власною ініціативою - важко.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали чотири знака Зодіаку, які наділені незвичайними здібностями.