RU  UA  EN

Понеділок, 17 червня
  • НБУ:USD 40.45
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 червня

Всі новини

Терези заїсть смуток-туга, а Стрільців підведуть фінанси - гороскоп від Павла Глоби на 25 вересня

Кожен день в році для всіх знаків зодіаку проходить по-своєму, але все ж іноді бувають винятки з правил. Іноді зірки обіцяють всьому зодіакальному колу щось спільне. При цьому воно завжди зав'язане на якомусь конкретному аспекті життя людини.

Відомий експерт по зірках Павло Глоба розповів, що уготовано зірками представникам всіх знаків Зодіаку на 25 вересня. Про це повідомив портал slovofraza.

Овен

Овнам потрібно приділити більше уваги для відпочинку. Зараз їм, як ніколи, потрібно набратися сил для перезавантаження свого життя. Наведіть порядок у своїх думках і почніть будувати чіткі плани на майбутнє.

Телець

Для тельців субота пройде максимально позитивно, якщо вони порисвятять більшу частину свого вільного часу рідним і найбільш близьким людям. Ловіть момент і живіть собі на втіху, поки доля не принесла вам чергове випробування.

Близнюки

Близнюкам потрібно взяти під контроль свої почуття. Не йдіть в цей день ні з ким на конфронтацію і уникайте конфліктів. В іншому випадку ви ризикуєте надовго розлучитися з дорогою для вас людиною.

Рак

Представникам цього знака доля сьогодні буде благоволити. Завдяки креативу і непоганій кмітливості, у Раків сьогодні буде виходити буквально все, за що вони візьмуться. Головне - підібрати правильний момент.

Лев

Якщо ви самотні, то зараз саме час відкрити кому-небудь своє серце. Досить імовірний успіх на "особистому фронті", як і можливість зустріти ту саму людину.

Діва

Діви сьогодні будуть здатні на багато, але лише в тому випадку, якщо знайдуть натхнення для великих звершень. Не чекайте допомоги із зовні. Покладіться на свої власні сили, і шукайте.

Терези

Сьогодні представників цього знака може вразити ностальгія, яка буде навіювати лише один смуток. Але піддаватися цьому негативу не потрібно. Пам'ятайте, що минуле важливо, але не на шкоду справжньому.

Скорпіон

До Скорпіонів фортуна 25 вересня виразно повернеться обличчям. Удача їм буде благоволити буквально на кожному кроці. У парі з непоганим розумом, яким підопічні цього сузір'я володіють з народження, це забезпечить їм великі звершення. Потенційно, вони можуть кардинальним чином поліпшити їхнє життя.

Стрілець

Стрільцям сьогодні краще не мати ніякого діла з якимись серйозними фінансовими операціями. Зараз ваша увага зайнята іншим. Цей період потрібно просто перечекати.

Козеріг

Не беріться сьогодні за щось нове. Присвятіть свій вільний час тим завданням, які ви вже давно відкладаєте. Лише виконавши їх, ви зможете потрапити на наступну сторінку свого життя.

Водолій

Водоліям сьогодні потрібно покластися на свою інтуіцію. Іноколи вона може підводити, але тільки не вас і тільки не сьогодні. У відносинах з коханою половинкою очікуються деякі розбіжності. Саме там вона стане в нагоді

Риби

На Риб чекає нелегкий період, пов'язаний з душевними переживаннями. Вірте в краще, і зовсім скоро все налагодиться.

Раніше ми також повідомляли про те, коли і чому вмирають знаки Зодіаку. У всіх є свої слабкі місця.