RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

При зустрічі із заможним залицяльником відмовляться від сім'ї - найпродажніші жінки за гороскопом

Астрологи назвали знаки зодіакального кола, меркантильні представниці яких здатні проміняти сім'ю на матеріальний добробут. Продажними виявилися Тельці, Близнюки, Скорпіони та Водолії.

Про це пише mk.ru.

Телець

Народжені під цим сузір'ям жінки готові кілька років провести з милим в курені, але коли зрозуміють, що ситуація не зміниться, займуться пошуками багатшого чоловіка.

Близнюки

Жінки-Близнюки не залишають мрій про принца, і як тільки він з'явиться на горизонті, не стануть ловити гав. При цьому вибір між багатим чоловіком і сім'єю буде не легким, але однозначно не на користь сім'ї.

Скорпіон

На думку астрологів дівчата-Скорпіони впевнені, що народжені для комфортного, а може бути, і розкішного життя. Тому вони не стануть роздумувати при появі багатого залицяльника, якого також можуть змінити на ще більш щасливого.

Водолій

Зірки подарували жінкам-Водоліям впевненість в тому, що вони створені не для прання шкарпеток і кухонної каторги. Деякі з представниць цього знака Зодіаку заради багатого чоловіка можуть кинути не тільки чоловіка, але і дітей.

Раніше ми назвали найбільш успішних чоловіків за гороскопом, які заробляють хороші гроші.