Нудьгують і впадають у відчай: яким знакам Зодіаку протипоказана осінь

Астрологи розповіли про п'ять знаків Зодіаку, які завжди впадають в осінню нудьгу.

Про це повідомляє mixnews.lv.

Телець

У Тельців починається восени безсоння, яке призводить до дратування та емоційного виснаження. Тому не дивно, що складні завдання по роботі, а також побутові проблеми для них стають непосильною ношею.

Рак

На Раків особливо діє зовнішня обстановка нудьги та смуту, що змушує їх глибоко замислюватися про свої проблеми, зариваючись у самокопання і відстороненість. Це вимотує їх.

Водолій

Представники цього сузір'я стають нервовими і занадто вразливими восени. Вони панікують з приводу будь-чого. Астрологи радять їм частіше гуляти на свіжому повітрі, милуючись ще не повністю опалим різнокольоровим листям на деревах.

Скорпіон

Якась апатичність переслідує восени і Скорпіонів. Зміни настрою замінюються на пригніченість і беземоційність. І так до зими.

Риби

На Риб обрушується всесвітня втома, не хочеться нічого робити, постійно потрібно докладати зусиль, щоб зібратися з думками і силами. На осінній період Риби замикаються у собі, блокуючи майже повністю спілкування з оточуючими, якщо це можливо.

Нагадаємо, жовтень 2021 року обіцяє деяким знакам Зодіаку везіння у фінансовому плані - астрологи розповіли, кому буде везти більше, ніж іншим у жовтні.