Страх їм невідомий, боягузтво незнайоме - найхоробріші знаки Зодіаку

Ще з раннього дитинства люди починають ділитися за багатьма рисами характеру, включаючи схильність до страху. Одні йому підкоряються і виявляють зайву обережність навіть там, де це ні до чого. Інші - завжди намагаються брати його під контроль, проявляючи сміливість, впевненість і силу духу.

Портал MIXER назвав чотири знаки Зодіаку, представники яких, на думку астрологів, є найбільш сміливими людьми на всьому зодіакальному колі.

Овен

Овнам протегує Марс, який є планетою хоробрості і рішучості. Представникам цього знака страх не відомий ще з юних років. При цьому їхня сміливість, як правило, не переходить межу дурості.

Лев

Леви теж є одним з найхоробріших знаків Зодіаку. Це пов'язано з їхньою рішучістю і завзятістю під час досягнення своїх цілей. Заради успіху підопічні цього сузір'я готові перевернути світ з ніг на голову.

Скорпіон

Скорпіонам протегують відразу дві планети - Марс і Плутон. Перший уособлює хоробрість, а другий - владу. Така комбінація дає їм можливість брати під контроль свій страх навіть в найбільш безнадійних ситуаціях. Багато ризиків Скорпіони зустрічають зі спокоєм, впевненістю і деякою часткою азарту. Небезпеки створені саме для них.

Водолій

Водоліям протегує планета змін. Ось чому вони так прагнуть опинитися в небезпечних та ризикованих ситуаціях - вони просто їх захоплюють. Але обережність все-таки не зашкодить, так як сміливість часто межує з дурістю.

Раніше ми також повідомляли про те, що астрологи назвали головні вади кожного знаку Зодіаку.