RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Раби соцмереж: п'ять знаків Зодіаку готові проміняти реальне життя на віртуальне

Астрологи назвали знаки зодіакального кола, які більше за інших залежать від соцмереж. Рабами інтернету виявилися Овни, Близнюки, Терези, Стрільці та Риби.

Про це пише rsute.

Овен

Народжені під цим сузір'ям соцмережами заповнюють порожнечу в реальності. Варто зазначити, що в інтернеті Овни не тільки розважаються, але і заробляють на хліб насущний, а також отримують інформацію про економічну та політичну ситуацію.

Близнюки

Причиною пристрасті до соцмереж Близнюків служить товариськість і інтерес до людей. В інтернеті представники цього знака Зодіаку намагаються отримати якомога більше інформації про своїх друзів і конкурентів.

Терези

Легковажні Терези зовсім не цінують час, тому готові витрачати його даремно. Причинами їх залежності від соцмереж є цікавість і товариськість, якими їх наділили зірки.

Стрілець

Марнолюбні Стрільці часто стають блогерами. Вони обожнюють лайки та коментарі - щоб їх отримати, готові написати що завгодно. Також вони люблять хвалитися в соцмережах, адже написану там інформацію складно перевірити.

Риби

Астрологи стверджують, що Риби від природи схильні відриватися від реальності, тому їхнє життя часто стає віртуальним. Народжені під цим сузір'ям живуть минулим і стежать за своїми колишніми в соцмережах.

Раніше ми назвали знаки Зодіаку з найпотужнішою енергетикою, прокляття яких виконуються.