RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

18 травня

Всі новини

Два знаки Зодіаку затягне у воронку везіння найближчими днями

Астрологи назвали представників зодіакального кола, яких затягне у воронку везіння в першій половині жовтня. Розташування планет принесе неймовірні перемоги Водоліям і Стрільцям.

Про це пише UssurMedia.

Водолій

На народжених під цим сузір'ям чекає стрімкий зліт, який вони заслужили своєю працьовитістю і серйозним підходом. Зірки обіцяють можливість далекої поїздки, можливо, в іншу країну. Також є ймовірність розв'язання юридичних питань, вступу на навчання та зустрічі з родичами чоловіка або дружини. Водолії відчують внутрішню гармонію, вставши на шлях духовного розвитку.

Стрілець

Астрологи обіцяють потужний потік удачі, який в першій половині жовтня понесе Стрільців до нових досягнень. Користуючись прихильністю планет в цей період потрібно встигнути якомога більше. Висока можливість встановлення ділових зв'язків, які допоможуть кар'єрному росту. Нові проекти, розпочаті в цей час, будуть успішними. Варто без страху обміркувати нові напрямки розвитку, які можуть вирости з вашого хобі, або зовсім задуматися про участь в громадському чи політичному житті.

Раніше ми назвали знаки Зодіаку, які задовольняються малим і не прагнуть до змін. Геть позбавленими амбіцій виявилися Водолії, Скорпіони, Терези та Раки.