RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Їх можна смикати за ниточки: найвразливіші точки кожного знаку Зодіаку

З кожної людини виходять, свого роду, ниточки, смикаючи за які ними без проблем можна маніпулювати. Ці ниточки не завжди видно, але, так чи інакше, свій підхід є абсолютно до кожного.

Портал Mixer розповів, на які точки, на думку астрологів, потрібно натиснути, щоб маніпулювати представниками кожного знаку Зодіаку.

Овен

Овни дуже примхливі і запальні люди. Це призводить до того, що у них часто трапляються перепади настрою. У такі моменти представники цього знаку Зодіаку починають вести себе так, ніби перед ними всі зобов'язані, чим бісять та втомлюють своїх близьких. Але якщо закрити на це очі, то цю особливість Овнів можна використовувати в своїх цілях.

Телець

Тельці дуже бояться самотності і часто не довіряють людям, що лише погіршує ситуацію. Через це вони буквально тижнями або навіть місяцями можуть нікого до себе не підпускати. Їм потрібно трохи послабити цей "захист" і постаратися не показувати свій страх.

Близнюки

Близнюки завжди проявляють себе, як незалежні люди. Але при цьому їх дуже хвилює думка оточуючих. Критика і загальне несхвалення вкрай болючі для представників цього знаку Зодіаку. Це призводить до того, що оточуючі часто буквально використовують Близнюків.

Рак

У Раків є постійна нав'язлива ідея, що мало не все в світі має бути під їхнім контролем. Навіть аж до погоди. Але об'єктивність така, що на світі є безліч речей, які непідвладні нічийому контролю. Будь-які збої в графіку викликають у Раків паніку. Своєю бурхливою реакцією вони наганяють страх на рідних і колег, через що вони починають їм брехати.

Лев

Леви дуже невпевнені в собі, але вони намагаються приховати це, розігруючи спектакль з егоїзмом і самозакоханістю. Але варто комусь це побачити, як ця людина відразу ж зможе пустити в хід лестощі. За допомогою неї можна маніпулювати багатьма представниками цього знаку.

Діва

Діви постійно помічають недоліки людей. При зустрічі з якоюсь новою людиною, їм відразу в очі кидаються всі її найгірші риси. Але це Діви не зупиняються. Вони відразу висловлюють все це людині в обличчя. Така "щирість" дорого їм обходиться.

Терези

Терези постійно знаходяться в гонитві за ідеалом. Вони довго вибудовують і напрацьовують свій власний імідж, а коли щось іде не за планом, то Терези роблять з цього катастрофу вселенського масштабу.

Варто комусь грізно на вас подивитися, у вас підступає клубок до горла. Розслабтеся. Ви недосконалі, як інші люди. І це назавжди.

Скорпіон

Скорпіони не хочуть здатися слабкими і тому часто тримають занадто багато в собі. Таке емоційне перенапруження не призводить ні до чого хорошого.

Крім цього Скорпіони рідко говорять своїм близьким, що люблять їх. Спробуйте не ховатися від оточуючих за куленепробивним панциром.

Стрілець

Стрільці дуже залежні від чужої уваги. Вони завжди хочуть бути "номер один" в самій гущі подій. Якщо завоювати увагу все ж не виходить, то Стрільці починають влаштовувати скандали.

Той, хто зрозумів, що ви любите хвалитися, бере вас "на слабо", щоб виграшно виглядати на вашому фоні або вирішити свої проблеми за ваш рахунок.

Козеріг

Козероги найбільше цінують свою стабільність в житты. Це те, що вони дійсно бояться втратити. Такі страхи переслідують їх все життя і багато недоброзичливців цим користуються.

Водолій

Водолії хочуть різноманітності. Представники цього знаку терпіти не можуть нудьгу і відчувають себе без змін, немов риби без води. Постарайтеся тримати свої емоції під контролем і пам'ятайте, що в житті буває всяке.

Риби

Представники цього знаку звикли жити в своєму маленькому комфортному світі, де є близькі і улюблені люди. Тому найбільше вони бояться, що їх покинуть, а власноруч створеному ідеальному світу прийде кінець.

Раніше ми також публікували поради для всіх знаків Зодіаку в разі безсоння.