RU  UA  EN

Неділя, 6 жовтня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 44.90
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

6 жовтня

5 жовтня

Всі новини

Діви можуть ризикувати, а Терезам світить успіх у фінансах - гороскоп від Павла Глоби на 28 жовтня

Близнюкам варто забути минуле і рухатися до нових звершень, а на Раків чекає премія на роботі. Відомий астролог Павло Глоба розповів, що чекає на представників знаків Зодіаку 28 жовтня.

Про це повідомляє видання "Слова та фрази на кожен день"

Овен

Вам у цей день варто уважніше дослухатися до внутрішнього голосу. Не треба робити щось проти своєї волі, робіть тільки те, що принесе вам радість та насолоду.

Телець

Сьогодні вам варто сконцентрувати всі сили на виконання однієї справи. Повністю зосередьтеся на ній і постарайтеся не відволікатися на дрібниці.

Близнюки

Забудьте про людей, з якими припинили спілкування, не варто стежити за ними в мережі та й просто згадувати. Займіться пошуком нових корисних знайомств, які принесуть вам допомогу.

Рак

Сьогодні на вас чекає винагорода за вашу старанну роботу. Якщо попрацюєте ще, то й ці зусилля будуть сповна винагороджені.

Лев

На вас чекає дуже активний день. Намагайтеся не витрачати сили на другорядні завдання та непотрібні справи. Збережіть сили для виконання по-справжньому важливих справ.

Діва

Цього дня ви можете ризикнути, це буде цілком виправдано. У вас все вийде, якщо будете достатньо цілеспрямовані та наполегливі, так що не відступайте від розпочатого.

Терези

Ви зможете успішно вирішити фінансові питання. Відмінний час для того, щоб планувати витрати та подумати над тим, як використовувати кошти найефективніше.

Скорпіон

Варто приділити увагу стану здоров'я. Якщо щось турбує, обов'язково відвідайте лікаря. Можуть загостритися хронічні захворювання, тому забувати про здоров'я в жодному разі не можна.

Стрілець

Вас оточать турботою та ласкою. День буде дуже вдалим та повним позитивних емоцій, так що візьміть із нього максимум позитиву.

Козеріг

Варто звернути увагу на своє здоров'я. Навіть звичайна нежить може перерости у серйозну хворобу. Цього дня краще не виходити з дому та мінімізувати контакти з людьми.

Водолій

Намагайтеся закінчити давні справи, це дозволить вам приступити до втілення нових ідей. Поділіться своїми планами з близькими, це допоможе вам трохи розвантажити голову від думок, що там рояться.

Риби

Швидкоплинна закоханість може перерости в серйозні почуття. Ви буквально випромінюватимете енергію, що допоможе вам у виконанні навіть найскладніших завдань.

Раніше ми писали, що зірки обіцяють знакам Зодіаку в рік Чорного Тигра.