RU  UA  EN

Понеділок, 8 липня
  • НБУ:USD 40.35
  • НБУ:EUR 43.40
НБУ:USD  40.35
Суспільство

Новини

8 липня

7 липня

Всі новини

Їх ніхто не змусить піти під вінець - топ-5 "вовків-одиначок" за знаком Зодіаку

Астрологи розповіли, які знаки Зодіаку нікого до себе не підпускають і зовсім не готові до серйозних стосунків.

Про це повідомляє видання "Про місто Новокуйбишевськ".

Близнюки

Люди, народжені під цим сузір'ям, навіть знайшовши партнера, який відповідає всім параметрам, не готові пов'язувати себе з ним узами шлюбу. Вони вважають, що так їхнє життя відразу ж стане рутинним і нецікавим, тому вважають за краще залишатися вільними.

Скорпіони

Подібно до Близнюків, вони найбільше цінують свободу. Серйозні стосунки, на їхню думку, її відбирають, тож Скорпіони їх і не заводять. Вони вважають за краще залишатися коханцями, а не чоловіками.

Водолії

Дуже творчі люди, які думають, що шлюб – це пастка, у якій вони не зможуть продовжувати творити. Та й особисті плани та інтереси завжди стоять для них на першому місці - чи то бізнес чи хобі.

Козероги

На перше місце вони ставлять просування кар'єрними сходами, і тільки коли досягають певних висот на роботі, можуть замислитися про стосунки та сім'ю. Однак навіть після оформлення шлюбу Козероги не жертвуватимуть особистими інтересами заради будь-кого.

Діви

До шлюбу вони ставляться досить скептично, тому довго і скрупульозно обирають людину, з якою будуть готові жити. На час пошуку впливає і значна кількість критеріїв, за якими Діви відбирають супутників життя.

Раніше ми писали, що із знаків Зодіаку любить не того, з ким живе.