RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Кидають справу на півдорозі: топ-3 найненадійніших знаків Зодіаку

Багато людей при перших труднощах схильні впадати в зневіру, а то й зовсім охолонути до виконання тієї чи іншої справи - зрештою, вони кидають вже розпочату справу і беруться за нову.

Астролог Людмила Булгакова назвала знаки Зодіаку, які найчастіше не доводять розпочату справу до кінця, повідомляє ТСН.

Овен

Овни швидко спалахують, однак так само швидко остигають. Якщо розпочату ними справу не вдається закінчити в максимально стислий термін, вони остигають до неї і починають поглядати на всі боки в пошуках нового заняття, більш цікавого. Ніщо не зможе змусити їх робити те, до чого вони втратили свій інтерес – ні наказ начальства, ні матеріальний зиск, який обіцяють замовники.

Втім, якщо справа рухається швидко, вони швидше за все доведуть її до фіналу.

Рак

Раки часто не можуть довести розпочате до кінця через їхню низьку самооцінку. Як би ретельно вони над нею не працювали, намагаючись її підвищити, вона все одно неухильно повзе донизу. Зіткнувшись із першими труднощами, представники знака, замість шукати способи досягнення мети, впадають у депресію, вважаючи, що вся справа в них: вони, на їхній власний погляд, недостатньо розумні, талановиті, та й взагалі гарні для виконання цього завдання, хоча насправді це не відповідає істині.

Водолій

Будучи людьми творчими та талановитими, Водолії при цьому є абсолютно не організованими - їм часто дуже важко довести до ладу всі справи, за які вони хапаються. Пояснювати представникам знака, що роботу потрібно планувати, а потім чітко дотримуватись пунктів плану, марно: вони на знак згоди обов'язково кивають головою, але зроблять все одно по-своєму. В результаті як мінімум половина того, за що вони в нападі креативної жадібності схопилися, залишиться недопрацьованим, а то й зовсім покинутим на пів дорозі.

Раніше назвали три знаки Зодіаку, яким дуже важко дати точний прогноз.