RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

11 травня

Всі новини

Можуть виховати навіть батьків: топ-4 няні за знаком Зодіаку

Упоратися з маленькими дітьми виходить далеко не у всіх. Іноді виходить навіть як у знаменитому прислів'ї: "у семи няньок дитя без ока". Навіть зусилля кількох людей, які просто не вміють няньчитися з дітьми, не приведуть у підсумку ні до чого. Проте астрологи стверджують, що представників декількох знаків Зодіаку зірки наділили неймовірними здібностями вихователя.

Портал Uznayvse назвав топ-4 знаків Зодіаку, представники яких, на думку експертів із зірок, є природженими нянями.

Телець

Тільці дадуть у цій справі фору навіть найпрофесійнішим няням та досвідченим батькам. Навіть якщо ви заздалегідь складете список справ та необхідних покупок няні-Тельцю, то його можна буде просто викинути, щоби написати новий, але вже під її керівництвом.

З представником цього знауа дитина буде ситою, чистою, вмитою, навченою і так далі за списком.

Діва

Якщо ваша дитина після садка на диво спокійна і не робить капості, то цілком ймовірно, що її вихователька є Діва за гороскопом. Ви можете бути спокійні на роботі та не переживати за благополуччя та виховання своєї дитини в садочку. Діви знають величезну кількість методик у цій справі. З кожної вони вибирають лише найкраще.

Терези

Під керівництвом представників цього знаку навіть найбільш неслухняні діти змінюються до невпізнанності. Іграшки вони будуть прибирати самі так само, як і розвішувати одяг по місцях.

З нянею-Терезами дитину можна залишити без жодних побоювань. Все буде у повному порядку.

Козеріг

У няні-Козерога є купа різних наївних дитячих вигуків, за допомогою яких вони невимушено уберігають маленьких дітей від різних неприємностей чи навіть небезпек. Це досить просто, але це працює. Ваша дитина ніколи не потрапить у неприємну ситуацію. Няня-Козеріг – це Мері Поппінс у квадраті. Камери можете не ставити, дівчина-Козеріг уже встановила їх скрізь (треба потім проаналізувати свою роботу).

Раніше ми також публікували ТОП-5 ідеальних батьків за знаком Зодіаку.