RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Про вашу таємницю дізнаються всі - п'яти знакам категорично заборонено довіряти

Дружба завжди тісно пов'язана з таким навиком, як уміння зберігати секрети. Він розвивається під впливом багатьох факторів. Але астрологи переконані, що зірки грають у цьому далеко не останню роль.

Портал "Дізнайся все!" назвав ТОП-5 знаків Зодіаку, представникам яких, на думку астрологів, краще не довіряти свої таємниці.

Овен

Овни є дуже імпульсивними та відкритими людьми. Вони не завжди сприймають серйозно чужі емоційні вразливості. До того ж, у них самих рідко бувають секрети, через що вони з легкістю видають чужі.

Крім цього Овни можуть видати чужу таємницю заради помсти.

Діва

У плані особистих слабкостей із Дівами краще бути гранично обережним. Для початку, з представниками цього знаку потрібно вибудувати міцні дружні стосунки, що ґрунтуються на взаємній довірі. Тільки тоді їм можна буде довірити той чи інший секрет.

Стрілець

Стрільці не розкривають чужих секретів навмисно. Вони роблять це просто через те, що дуже люблять побалакати. І часто базікають зайве. Стрільці дуже емоційні люди, які люблять ділитися своїми почуттями та переживаннями з оточуючими.

Терези

Переважна більшість підопічних цього сузір'я завжди не проти пліткувати. Вони у всіх компаніях, які їх оточують, хочуть бути "своїми". Через це Терези часто обговорюють з кимось своїх друзів, їхню поведінку тощо. У ході таких розмов неминуче розкриваються якісь небажані для цієї людини подробиці.

Близнюки

Не факт, що Близнюки пам'ятають усі ваші секрети. В умі представника цього знаку — потужні потоки інформації, і чия "таємниця, що шокує" там далеко не в єдиному екземплярі. Усі люблять спілкуватися з Близнюками – вони добре говорять, добре слухають, роблять так, що всім стає комфортно з ними. Але Близнюки поводяться так з багатьма, і стати для них особливим непросто. Спілкуючись із усіма, як із друзями, представники цього знаку можуть "по дружбі" сказати те, що варто залишити при собі. У тому числі чужий секрет.

Раніше ми також публікували топ-4 найгірших друзів згідно за гороскопом.