RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

На раків чекає сюрприз, а на Левів – витрати: гороскоп від Павла Глоби на 29 листопада

29 листопада зірки приготували всім знакам Зодіаку безліч сюрпризів. Кожному приготоване щось своє, але відомий астролог Павло Глоба стверджує, що орієнтуватись лише на власні сили, цього дня, потрібно буде всім.

Видання Slovofraza опублікувало гороскоп від Павла Глоби 29 листопада для всіх знаків Зодіаку.

Овен

Овнам у цей день зірки пророкують удачу. На них чекають безліч приємних зустрічей, цікавих подій, вигідних пропозицій і просто чудовий настрій.

Телець

Сьогоднішній день для Тельців може обернутися як чимось добрим, так і поганим. Все залежатиме від вашого початкового настрою.

Близнюки

Близнюкам у цей день потрібно буде виділити хоч трохи часу для побудови планів на весь робочий тиждень. На вас чекає багато роботи та домашніх справ, тому вам треба мобілізуватися, щоб усе довести до кінця.

Рак

Ракам зірки сьогодні обіцяють приємний сюрприз, але це вже ближче до вечора. День буде досить позитивним та насиченим.

Лев

Леви сьогодні можуть дозволити собі трохи більші фінансові витрати, ніж зазвичай. Є кілька речей, які ви вже давно бажали придбати. Не варто відкладати ці покупки.

Діва

Дівам потрібно приділити увагу своєму здоров'ю. Про шкідливі звички треба забути хоча б на якийсь час.

Терези

Терези сьогодні можуть дозволити собі бути максимально лінивими. Якісь серйозні завдання, що вимагають енергії та праці, з'являться лише ближче до кінця тижня.

Скорпіон

На Скорпіонів чекає вдалий день. Можуть виникнути деякі робочі питання, які вимагатимуть вашої негайної участі, але вони нічого не зіпсують.

Стрілець

У Стрільців цей день може стати не найприємнішим. Але все ж таки не варто приймати все близько до серця. Кожне падіння – це підготовка до успішного забігу.

Козеріг

День пройде під знаком сім'ї, кохання та особистих стосунків. Сьогодні ви по-новому подивіться на своє життя і ухвалите правильні рішення.

Водолій

День вдалий для того, щоби подумати над своїм додатковим заробітком. Пошуки увінчаються успіхом у другій половині дня. У вас є всі шанси знайти те, що вам найбільше подобається робити.

Риби

Творчі риби сьогодні можуть повністю присвятити хобі. На самотніх представників знака чекають приємні зміни в особистому житті.

Раніше ми також публікували топ-5 знаків Зодіаку, які швидко розривають стосунки.