RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

27 вересня

Всі новини

Двом знакам Зодіаку загрожують неприємності: гороскоп на 12 грудня від Павла Глоби

Астролог Павло Глоба розповів про знаки Зодіаку, в яких у 2022 році почнеться чорна смуга, і склав гороскоп на магічну дату - 12.12.2021

Про це повідомляє портал "СловоФраза".

Овен

Оскільки останнім часом гроші у Овнів не затримуються, сьогодні треба подумати, чому так відбувається. Не зайвим буде почати вести щоденник доходів і витрат, а також шукати додаткові джерела доходу.

Телець

Сьогодні у представників цього знаку буде грайливий настрій. Не варто стримувати себе, сьогодні удача на вашому боці. Будь-які починання будуть успішними, а якщо поряд весела компанія – гарний настрій вам гарантовано.

Близнюки

У Близнюків сьогодні буде гарний день. Беріть ініціативу у свої руки та дійте, все вийде. На вас чекає насичений день із цікавими людьми.

Рак

Представників цього знаку Зодіаку сьогодні може засмутити неприємна новина від друзів. Не варто приймати радикальних кроків – можливо не все так погано, як здається. Якщо ви програли у чомусь зараз, то обов'язково виграєте наступного разу.

Лев

Для Левів є важлива порада на сьогодні – не відкладати важливі справи на потім, адже потім їх буде ніколи зробити.

Діва

Дівам сьогодні потрібен відпочинок. Представники цього знаку Зодіаку рідко зупиняються під час трудових буднів, щоб просто подивитися навколо та насолодитися моментом. Сьогодні саме той день.

Терези

Цього дня Терези вирішуватимуть безліч невідкладних справ. У цьому потоці не зайвим буде хоча б на хвилину зупинитися та зателефонувати до рідних.

Скорпіон

Астрологи радять Скорпіонам сміливо заводити знайомства з новими людьми. День обіцяє бути активним та вдалим.

Стрілець

Сьогодні Стрільцям рекомендується почати очищати свій простір, починаючи з побутових речей – генерального прибирання вдома.

Козеріг

Цей день вдалий для Козерогів, справи будуть йти, як по маслу, а оточуючі – допомагатимуть та даватимуть цінні поради. Ваше життя повернеться в нове русло, а ви візьметеся до роботи з приємним настроєм.

Водолій

Самотні представники цього знака, сьогодні наважаться на важливий для себе крок і нарешті поговорять з людиною, яка їм вже давно подобається.

Риби

Сьогодні чудовий день для реалізації амбіцій Риб. День буде приємним і незабутнім.

Раніше ми писали, що Павло Глоба склав любовний гороскоп на 2022 рік.