RU  UA  EN

Понеділок, 24 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 червня

Всі новини

Зимове сонцестояння несе проблеми трьом знакам Зодіаку - але є шанс уникнути "пасток" долі

Астрологи назвали знаки Зодіаку, яким не пощастить у вівторок, 21 грудня – День зимового сонцестояння.

Про це повідомляє Аstrozodiac.Net.

Йдеться про три знаки - Скорпіона, Водолія та Риб. Цього дня у них можуть бути неприємності, проте вихід з ситуацію все ж існує.

Скорпіон

Для жінок цього Знаку буде великою помилкою посваритися з колегою через дрібниці, або образити кохану людину. Найважче виявитися порозумітися з жінками: вони здаються вам більш незговірливими і примхливими.

Чоловікам не рекомендується вигадувати собі труднощів, створювати перепони на своєму шляху, а також уникати сімейних справ.

Водолій

Водолії будуть нудьгувати навіть у присутності близьких. Нескінченні розмови "ні про що", які їм доведеться вислуховувати під час сімейних заходів, змусять представників цього Знака поринути в себе і з нетерпінням чекати, коли все це закінчиться.

Риби

Рибам рекомендується бути більш уважними, адже ліньки і недбалість у виконанні доручень можуть призвести до серйозного покарання. Також можуть бути проблеми у відносинах з керівництвом та колегами, а порозуміння здається абсолютно недосяжним. Подолати ці розбіжності можна, але для цього доведеться піти на поступки і в чомусь поставити інтереси інших вище за ваші власні.

Крім того, цей день для Риб може завдати втрат і різкого погіршення матеріального становища, а також проблем зі здоров'ям. Також не варто надто завуальовано доносити свої думки до колег та оточення.

Краще мати при собі грошові заощадження, більше звертати увагу на стан свого здоров'я та доносити свої думки до людей максимально чітко та зрозуміло.

Раніше ми повідомляли, що у День зимового сонцестояння у 6 знаків зодіаку можуть виникнути проблеми.