RU  UA  EN

Понеділок, 1 липня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 липня

30 червня

Всі новини

Гроблять здоров'я заради роботи: названі три головні трудові "маніяки" за знаком Зодіаку

Астрологи назвали три знаки зодіакального кола, які жертвують всім заради кар'єри та часто втрачають здоров'я. Трудовими "маніяками" виявилися Козероги, Скорпіони та Діви.

Про це пише VM.ru.

Козеріг

Головними трудоголіками є Козероги. Вони не можуть відволіктися і розслабитись, поки робочі завдання не вирішені. Вони беруть на свої плечі максимум обов'язків через прагнення до успіху. Такий підхід часто призводить до стресів, головного та серцевого болю.

Скорпіон

Здоров'я може "похитнутись" і у кар'єристів-Скорпіонів. Народжені під цим сузір'ям так захоплюються вирішенням робочих завдань, що забувають про власні потреби. Привернути їхню увагу може лише нестерпний біль. Скорпіони часто страждають від захворювань шлунково-кишкового тракту, оскільки банально забувають поїсти.

Діва

Попри те, що Діви загалом стежать за своїм здоров'ям та правильно харчуються, робота може додати їм хвороб. Представники цього знака Зодіаку приділяють побудові кар'єри практично весь свій час і можуть не вставати годинами з-за столу. Тому Діви мають схильність до варикозного розширення вен та інших проблем із судинами.

Раніше ми назвали три знаки Зодіаку, які вбирають ялинку краще за всіх.